SAJNSKA napisal/-a:ok, razumem ,da ko pišeš nekaj, da se zmotiš, ne pa to da me nekateri tu silijo k psihologu, mislim a ste na glavo padli? ... vsi MISLITE ,da imate PRAV , da "vse" veste in pol šinfate če se človek zmoti pri tipkanju, mislim sebe poglejete, pa pol z mano pometajte. Jaz sem človek, imam občutke, sem premišljena, vem kaj hočem in mogoče bi si lahko vzeli vzor po svojih starših, ki so se spoznali v rani mladosti in jih nič ni ločilo, zdaj pa mislite ,da se vse konča ko pride do enega problema, ....!
ne zastopim.
a si mislila, da ti bodo/bomo vse po vrsti napisale, kako rožnato je življenje in da bosta sigurno ostala skupaj. še več, naslednji teden boš lahko prespala pri njem in čez leto dni bosta poročena!
odprla si temo, vprašala za mnenje. če pričakuješ kaj drugačnega kot odgovore v stilu 'zresni se in ne, ne bosta ostala skupaj', potem je morda boljše, če ne bereš več odgovorov na to temo.
ker boš razočarana.
drugače pa moje mnenje: res je da si mlada, on pa v takih letih, ko bi že moral biti odrasel ( o tem je brezveze razglabljati, ker so danes nekateri tridesetletniki še vedno otroci). ampak moje mnenje je, da zveza lahko uspe, tudi če si stara 16. odvisno je samo od tega, kaj vaju povezuje. ker ne, ljubezen žal ni vse. in verjetno boš še prevečkrat razočarana (glede na to, da te stre že to, da ne smeš prespati pri njem), preden boš ugotovila, če je on pravi in kaj si resnično želiš v življenju. (in lahko si ti ob prebiranju naših odgovorov misliš, kako smo vse po vrsti neumne in da nimamo pojma o tem, kar ti govorimo. morda boš čez nekaj let mislila drugače...)
zase lahko rečem, da sem že več kot dve leti v zvezi z pet let starejšim fantom in nama klapa. ampak nikoli nisem zganjala cirkusa zaradi povsem običajnih stvari. in še vedno se mava rada kot prvi dan, ampak hkrati je potrebno ogromno prilagajanja in usklajevanja, da ni nepotrebnih prepirov.
po dveh letih še vedno nisem prespala pri njem, on pa pri meni enkrat, pa me zaradi tega ni pustil in jaz ne njega.
aja, in po dveh letih še vedno nisem zaročena, kajšele poročena!