Jest se tudi javim, itak me pa dve kolegici kličeta iz služb, kjer pač nimajo prikazanih cifr, tk da že kar vem, da je ena ali druga.
Kdaj je pa tud kej druzga, pa ni blo nikol problemov.
zakaj vasi prijatelji klicejo iz skrite stevilke? kaj bodo dosegli s tem, ce ostanejo "anonimni"? kaksni so njihovi razlogi? sprasujem predvsem tiste, katerih prijatelji oz. oni sami namerno skrivajo stevilko...
jaz se javim, če sem dobre volje...čist odvisno kako mi je...amapk samo podnevi...zvečer in ponoči nikoli...ko spim pa imam itak izklopljen telefon....so mi pa taki ljudje, ki kličejo iz skrite...ne čist diht...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Včasih si vklopim skrito številko, ko kličem dragega, ker mi je tako hecen, ko se javi strogo uradno. Drugače pa ne uporabljam tega. Javim pa se, pa v bistvu se ne zgodi dostikrat, da bi kdo klical s skrite...
js se zmeraj javim...če slišim tišino na drugi strani, pač prekinem. ne vem zakaj se ne bi javla?
včasih se tud nasmejim....enkrat me je eden sprašval če res bmwja prodajam otročji ljudje-ampak smešni
odvisn od dneva...včasih se javm pa me pol ful zanima kdo je pol pa skor usazg asumim....drgač sm mela pa že kr neki frikou k so me usak dan ob isti uri klical pa tok časa dokler se nism oglasila!!! grozn je blo!!!
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
sm zlo prjazn do skritih številk. ne skenslam ampk sam utišam. tko da lahko posluša tist mojo uverturo kukr časa si želi. dvignem pa ne. razn k so dopusti pa k je aktualna tujina.