kontracepcija in marihuana

Zadovolj(e)n/a v postelji.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Med tabletkami in travo ni nobene povezave
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

Shannon napisal/-a:
_lala_ napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
_lala_ napisal/-a:
Trouble napisal/-a:Kukr vem marihuana ne vpliva na KT..
ps: a resno mislš da prid 15. letih rabiš KT? + dovolj zaupaš fantu? KT te ne zaščitjo pred boleznimi..

s fantom sva dolgo skupi..
in pred mano je sexau samo z eno ..
ja :D
mu zaupam .. ga poznam že veliko časa :D
ni skrbi :D
vem kaj delam zaenkrat :D

Kolko dougo sta skupi ( če ni skrivnost ) in kaj s to punco je meu kondom, da si brez skrbi ?

8 mescu sva skupi poznam ga pa .. že neki let
in ja.. z biušo je biu s kondomi kr ona ni zaupala nobenim drugim zaščitam

Wau, celih 8 mesecev. Otrok, pejt nazaj v peskovnik, za drugam nisi. Pi 15 se boš začela fukart, do 20 boš posledično zamenjala kakih 10 tipov, z vsemi gotovo ne boš z kondomom, pri 30 pa boš jokala, zakaj ne moreš zanosit. Dvomim, da ti besedi klamidija in gonoreja kaj povesta. Ena od mnogih posledic je tudi neplodnost. Pa še to: 80 % spolno aktivnih ljudi ima virus herpesa, ki povzroča raka na materničnem vratu. Prej začneš seksat, več tipov zamenjaš in večja je verjetnost, da ga stakneš.

Ampak ok, važno, da si ti frajerka in da že seksaš :lol: svašta.

na tole: no comment
kot, da te pr 25 pa tip ne more pustit in zjaebat in še nevem kaj use si naštela,.. veš če človek uporablja gumico, lahko cel fakin svet prejebe pa je na istem kt da bi bil sm s 5

kar se pa tistih tiče k govorite ,da je premlada za KT... v vsakem primeru je zelo pomebna gumica, če zraven uporablaš kt, še tolk boljš,..če si pa glup da gumice ne uporabljaš,..loh p usaj preprečš neodgovorno rojevanje otrok...
Uporabniški avatar
moonlajt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a moonlajt »

ja moja izkušnja...ni bila vredu no, rajši ne poskusi. skadila en joint s tipom (drugače jemljem kt) šla seksat..in potem sem med seksom padla v nezavest..tip mi je dal umetno dihanje, potem sem se zbudila, bolelo me je v prsih, bilo mi je slabo..potem mi je omrtvičila leva roka, nato še desna (oz. obratno, nisem prepričana). itak naju je zagrabila panika, prsti so bila totalno omrtvičeni, fanta sem samo histerično prosila, naj mi jih masira.
tako da se raje neigraj s tem...ni vredno! drugače pa ja (iz potrjenih raziskav - če kadiš travo pred 18. letom, imaš6X večjo možnost za pojav shizofrenije), tako da raje..ne...saj po tem, kar se je meni zgodilo, rešilec pa nevrolog itd... :?
Uporabniški avatar
moonlajt
Sramežljivka
Sramežljivka

ja moja izkušnja...ni bila vredu no, rajši ne poskusi. skadila en joint s tipom (drugače jemljem kt) šla seksat..in potem sem med seksom padla v nezavest..tip mi je dal umetno dihanje, potem sem se zbudila, bolelo me je v prsih, bilo mi je slabo..potem mi je omrtvičila leva roka, nato še desna (oz. obratno, nisem prepričana). itak naju je zagrabila panika, prsti so bila totalno omrtvičeni, fanta sem samo histerično prosila, naj mi jih masira.
tako da se raje neigraj s tem...ni vredno! drugače pa ja (iz potrjenih raziskav - če kadiš travo pred 18. letom, imaš6X večjo možnost za pojav shizofrenije), tako da raje..ne...saj po tem, kar se je meni zgodilo, rešilec pa nevrolog itd... :?
Uporabniški avatar
moonlajt
Sramežljivka
Sramežljivka

Uporabniški avatar
moonlajt
Sramežljivka
Sramežljivka

opa..se opravičujem... :lol:
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Ojoooj to je pa kr grozno.
Samo pomoje pa ni neke prau neke neposredne povezave med tem...jz sm tui neeki časa kadila travo in jemala kt pa ni blo nič Odvisno, itak ene stvari nekateri prenašajo drugi pa ne..
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Jst sm tud oboje tri leta prakticirala. In to po 3 jointe na dan. Nikol ni nč blo .... pa še kadila sm zraven ko turk. Tko da za tako tveganje prvič slišim.
Odgovori