kepka napisal/-a:Saj sem citirala del njegovega posta, kjer je ocitno, da vas vse po vrsti le zaje*ava
Boris napisal/-a:V meni je, kakor v vseh ljudeh, več podosebnosti (manjšina jih skuša primerno usklajevati).
Živo sem se vživel v situacijo, ki si jo opisala, si jo vizualiziral in potenciral prijetna čustva do te mere, da sem bil že noro zaljubljen.
Prva predpostavka je, da sva s to partnerko že več mesecev prebivala skupaj, uživala, delala, ustvarjala, raziskovala, se pogovarjala, potovala, se šalila, reševala konflikte, sklepala kompromise, se ljubila, sprejemala, se veselila,...
Druga predpostavka je, da sva se s partnerko domenila, da ne bova imela drugih seks partnerjev in da je partnerka dokaj zrela ženska.
In potem se bull*hit nadaljuje. Saj nic ne recem, meni je zabavno. Samo, da ga ne bo katera tukaj vzela kaj prevec zares. Vsake toliko casa malo vskocim. Z zalitvami, za katere je znano, da jih vedno stresam po forumu

Aha, pa se je ujela na limanice kepka. Samo nisem je še dobil na tem ali je tip ali ni. Mi ni ratalo niti, ko sem ji poslal ene 4 zs, saj jih niti odprla ni (se da to ugotoviti, veš).
Kar sem napisal o vživljanju in čustvih glede tistega krepko označenega v kepkinem zgornjem komentarju, je resnica, in za to dam roko v ogenj. Tako, kot lahko mnogi v sebi vzbudijo jezo, tako, kot se lahko profesionalni igralci vživijo v situacijo do te mere, da občutijo, kot da so vloge, ki jih igrajo, oni sami, tako, da lahko po potrebi celo točijo solze, tako znam tudi jaz vzbuditi zaljubljenost v sebi. Za kepko je to bullshit in še dobro da je, se vsaj dobro počuti, saj bi jo morda bolelo, če bi vedela, da znam glede tega kaj, česar ona ne zmore.
Kar sem napisal o žalitvah, je zajebancija, in kdor tega ne prepozna, naj začne piti trpotčev sirup. Kepka pride vsake toliko časa pametovati o stvareh, o katerih nima blage veze - npr. slepo presojati o čustvih, za katere lahko ve le en človek - tisti, ki jih občuti. Ima veliko potrebo po scanju v veter. Eno je nevera (ne verjamem, da je Boris tega sposoben, in ne da se mi brati kilometrine njegovih imenitnih zapisov, v katerih opisuje svoja čustvena doživetja, v katerih navaja tudi tehtne argumente), drugo je pa posmeh (Boris tega ne zna, vse je zgolj bull*shit).
Ha, pa še to... "ne predstavljam si", kako bi ženska lahko scala proti vetru, za kaj takega rabiš lulek, kar je še en argument več, da je kepka moški. Morda je celo bila nekoč nekdaj ženska, krvoločna ženska, ženska z vaginalnimi zobmi. Bivšemu tipu je morda odgriznila tiča in se malo zlagala kirurgu, da gre za donacijo.
superióren - ki po sposobnostih, zlasti duševnih, presega druge
Jaz pač zmorem vzbuditi zaljubljenost, kepka pa ne. In zato sem na tem področju superiornejši. Boli, kepka? Kaj češ, slej kot prej se boš morala sprijazniti z dejstvom, da imam visoko intrapersonalno inteligenco, s solzami ali brez.