Kdaj se bodo začeli tudi moški urejati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:45, skupaj popravljeno 1 krat.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Seveda pa drži to,kar me v bistvu moti ane. Da recimo katerikoli ženski forum pogledamo,prevladujejo neke brezvezne teme,ki so AMA res brezvezne v smislu "kaj trenutno jeste " "kaj delate" "kolikokratn a teden si obrijete pizdo" "Kolikokrat na teden seksate"...
ma na ženskih forumih je res ornk primanjkljaj enih resnih tem,magari o politiki,kulturi,problemih človeštva.Nekako je tega na mešanih forumih dosti več,na ženskih pa lahko bereš samo kaj majo oblečeno,kakšno ma frizuro dons,slikice cunjic in to kako bo dala 500€ za nov par čevljev.Right.

zato pa sodelujemo tudi moški na cosmo foruma,da malo uravnavamo te zadeve,ampak je očitno v nekaterih zadevah med moškim in žensko še vseeno velik prepad v razmišljanju in nas nekatere članice ne razumejo najbolje,ali nočejo razumeti.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

MsN napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
MsN napisal/-a:in da so trenutno moderne nosečniške majčke.
Ki so btw ogabne. Tit curtains.

Napisala sem, da so moderne. Ne da so lepe.
Sej nisem rekel da se motis. Samo dodal sem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

red_rose napisal/-a:avtorca skrivnostno zginla iz teme? :D :D

da :lol:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

jerry444 napisal/-a:Koliko vas zna našteti 10 poslancev v DZ(če odbijemo Janšo,Pahorja,in še nekatere najbolj znane)

Tole me je pa malce zbodlo v oci. Sem sicer zenska in kot taka seveda nimam pojma o politiki, ampak od nekje imam podatek, da Jansa ni poslanec v DZ, temvec premier. Ceprav seveda ne vem, kaj to pomeni, ker se kot zenska na politiko pac ne spoznam, mislim, da to nekako ni cisto isto. :wink:

Tema pa ni razlike med moskimi in zenskami ali kaksen forum je to, temvec kje najti moske, kakrsne je opisala avtorica. Torej NACI na off topice.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Ja v bistvu on ni konkretno poslanec,je pa bil izvoljen v parlament,ravno tako noben od ministrov ni poslanec kot tak(ne sedi vsak dan v svoji klopci),ampak sodelujejo samo na določenih sejah(kot Janša),toda v primeru,da se ga razreši iz mesta ministra za xy zadeve,mu mora potem eden od kolegov iz poslanske skupine prepustiti mesto v DZ,verjetno zaradi tega,ker je pač bil izvoljen,da tam sedi,ampak je nakdnadno dobil boljšo funkcijo.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Jaz pa mislim, da so se fantje oz. moški začeli veliko bolj "rihtat" kot včasih :) No, še vedno se pa najde kakšna izjema :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jerry444 napisal/-a:Ja v bistvu on ni konkretno poslanec,je pa bil izvoljen v parlament,ravno tako noben od ministrov ni poslanec kot tak(ne sedi vsak dan v svoji klopci),ampak sodelujejo samo na določenih sejah(kot Janša),toda v primeru,da se ga razreši iz mesta ministra za xy zadeve,mu mora potem eden od kolegov iz poslanske skupine prepustiti mesto v DZ,verjetno zaradi tega,ker je pač bil izvoljen,da tam sedi,ampak je nakdnadno dobil boljšo funkcijo.

ne, minister res ni poslanec kot tak, ker je vlada nekaj drugega kot parlament :roll:

in kako lahko tolk podcenjuješ ženske??!? ja, mogoče res ne znamo naštet vseh članov nogometne reprezentance (ki je itak bedna), ampak to ma tolk veze s splošno razgledanostjo kot znamke pudrov. ne pa zraven mešat politike in tem ki res spadajo pod splošno razgledanost, ker mislim da nam to kar gre!! :evil:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

shanell napisal/-a:
red_rose napisal/-a:avtorca skrivnostno zginla iz teme? :D :D

da :lol:

haha kk smešno, se obnašaš ko 5 letni otrok, še to ne!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

rinca napisal/-a:in kako lahko tolk podcenjuješ ženske??!? ja, mogoče res ne znamo naštet vseh članov nogometne reprezentance (ki je itak bedna), ampak to ma tolk veze s splošno razgledanostjo kot znamke pudrov. ne pa zraven mešat politike in tem ki res spadajo pod splošno razgledanost, ker mislim da nam to kar gre!!

Točno to sem hotela napisat. Rezultati in pravila nogometa, formula, tuning scena avtomobilov ... je v osnovi prav tako banalna zadeva kot trači o zvezdah in kozmetika.
In mene ne zanimajo tipi, ki se znajo pogovarjat samo o "moških" banalnostih kot tudi nimam prijateljic, s katerimi bi debatirala o "ženskih". Cenim ljudi, ne glede na spol, ki so razgledani. Ja, branje Dela in Sobotne priloge, gledanje poročil (na nacionalki), branje leposlovja, poznavanje osnov zgodovine, geografije, biologije, tehnike, ... je predpogoj, da imam kaj počet s človekom.
Ali uporablja kozmetiko ali ne, kako redno se brije, ali hodi v solarij ... me sploh ne zanima, dokler ne pretirava v nobeno smer. (da ne smrdi od umazanije in da ne preživi pred ogledalom več časa od mene - btw; jaz preživim tam dokaj malo časa)

Sicer imam zanimivo, načeloma neuporabno sposobnost, da si zapomnim skoraj vsako banalnost, na katero naletim. Tako včasih uživam v zaprepadenosti tipov, ko se vključim v debato o zmagovalcu EP-ja v fuzbalu leta 96 na primer. In, ja, vem tudi, kdo je Urša Čepin, RBD in kakšne so najnovejše komercialne finte za nategovat kokoške glede celulita.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Sicer nevem tocno po kaksnih tipih ti gledas in kje najdes taksne neurejene... mislim da gre cas dalje in da vecina tipov hodi urejenih.. se najdejo tu pa tam kaksni taksni, ki ne dajo nic na sebe...se najdejo tudi sminkerji...ampak po vecini obstajajo tipi, ki dajo kaj nase...marsikatera punca ki ima kaj v glavi, pricakuje to tudi od tipa..in prav zaradi takih stvari, si ne bo iskala tipa po tem, da bo gledala koliko da nase, da vec casa prezivi pred ogledalom kot ona, ampak bo tudi pogledala na to, ali ima tip kaj v glavi..pa ne samo v spodnji ampak tudi zgornji..
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

tipi so urejeni... veliko bolj, kot so bili... sicer so pa tudi zenske neurejene... jaz sploh ne opazim, da bi bili tipi bolj neurejeni kot zenske ali pa na splosno neurejeni...
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

kr.ena ti moreš pa imeti veliko oboževalcev sklepam (brez zajebancije)?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kr.ena je spet tko lepo napisala :) .

Kar pa se tiče prvotnega "problema" ...
Mi je zanimivo to, da se petkrat žgana, štirkrat premalana, trikrat naparfumirana, dvojno napudrana, francosko spedikirana oseba dojema kot zrihtana.

Če solarij menja za sončne žarke, k te obarvajo medtem k greš na kolo, pelat kužata, grist kolena u hrib, če s cenenimi barvami za lase prikriva posledice useh preteklih naglaunih katastrof, če parfum služi kamufliranju nestuširanga telesa in majce, prepotene od šopingiranja po zatohlih butikih brez klime, če uzame dopust, kr se ji je u kopalnc zarad sumlivih snovi uneu kozmetičn kufr in zjutri ne bo mogla nabaut use potrebne obrazne fasade, če ni sposobna oprauljat osnounih (da o "zahteunejših" ne govorim) opravil, kr obstaja prevelk riziko, da si ferdirba drago plačan krempelj,... ne, zame taka bejba ni urejena.

In pa ja, čist lepo mi je, če se moj ne sramuje uporabe (po potrebi) kreme za roke (in prizanese pozim mojim tankim žabicam in gladkim modrčkom), desetih minut solarija trikrat na zimo (s čimer mal pocajta kožo, k zna "zahinaut" zarad svojevrstnih okoliščin), britja določenih predelou nižje od vratu (kr je pač priporočeno in kr mu ustreza), obiskou fitnesa in saune (kr je od tega odvisnih velik stvari, z zdraujem vred), kupovanja cunj (na mojo pobudo in samoiniciatiuno), ... In še kr ostaja dec. Tak, k mora bit. Njegova razgledanost, sposobnosti, uspehi in znanja pa zarad tega ne trpijo čist nč.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

kr.ena napisal/-a:
rinca napisal/-a:in kako lahko tolk podcenjuješ ženske??!? ja, mogoče res ne znamo naštet vseh članov nogometne reprezentance (ki je itak bedna), ampak to ma tolk veze s splošno razgledanostjo kot znamke pudrov. ne pa zraven mešat politike in tem ki res spadajo pod splošno razgledanost, ker mislim da nam to kar gre!!

Točno to sem hotela napisat. Rezultati in pravila nogometa, formula, tuning scena avtomobilov ... je v osnovi prav tako banalna zadeva kot trači o zvezdah in kozmetika.
In mene ne zanimajo tipi, ki se znajo pogovarjat samo o "moških" banalnostih kot tudi nimam prijateljic, s katerimi bi debatirala o "ženskih". Cenim ljudi, ne glede na spol, ki so razgledani. Ja, branje Dela in Sobotne priloge, gledanje poročil (na nacionalki), branje leposlovja, poznavanje osnov zgodovine, geografije, biologije, tehnike, ... je predpogoj, da imam kaj počet s človekom.
Ali uporablja kozmetiko ali ne, kako redno se brije, ali hodi v solarij ... me sploh ne zanima, dokler ne pretirava v nobeno smer. (da ne smrdi od umazanije in da ne preživi pred ogledalom več časa od mene - btw; jaz preživim tam dokaj malo časa)

Sicer imam zanimivo, načeloma neuporabno sposobnost, da si zapomnim skoraj vsako banalnost, na katero naletim. Tako včasih uživam v zaprepadenosti tipov, ko se vključim v debato o zmagovalcu EP-ja v fuzbalu leta 96 na primer. In, ja, vem tudi, kdo je Urša Čepin, RBD in kakšne so najnovejše komercialne finte za nategovat kokoške glede celulita.

hvala bogu :) sm že mislla da sm nerazgledana ker ne poznam vseh nogometnih reprezentanc :D in ja.. se popolnoma strinjam s postom..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Odgovori