polly-polly napisal/-a:Bershka napisal/-a:da bo pustila šolo in samo od tega živela.
jej, kok ji bo še žal ...

Folk dejansko to dela. Ženska, ki me je vpeljala v to, je pustila službo in se samo še s tem ukvarja. Pa sem se je komaj znebil, saj gre za pokvarjen način prodaje. Da ne omenjam tega, da je piramidni sistem pri nas prepovedan ter za to zagrožena kazen do 8 let zapora.
inaa napisal/-a:tko je s tem, mojo znanko je tole čist notr potegnil in je pustila službovanje na relativno visokem mestu in odprla firmo, ki se ukvarja z zdravo prehrano (ne izključno HL) in služi tam nekje okoli 2000 do 3000 eur na mesec + tega ji pripade še ogromno t.i nagradnih promocil (zastonj smučarski vikendi, križarjenja, potovanje itd itd..). Kdor vam bo reku da je to v bistvu ne delo, to ni res. Dela se velik, je pa res da delaš kadar želiš sam (torej če ti ustreza zjutrej do 11 spat, tut lahko) in pa razlika je v tem, da je v podjetju pozitivno vzdušje in se uspeh eden druzga podpira, v večini primerov ni foušije in nevoščljivost (kar je prioriteta v večini da rečem normalnih podjetij)..
Pa si jo vprašala, če ji v HL teče delovna doba? Kaj pa, če nekega dne zadeva ne boš več šla? Najbolje da nehamo biti učitelji, čistilke, delavci, gasilci, strojevodje, menedžerji, temveč se vsi ukvarjamo le še s HL in bomo živeli srečno do konca svojih dni.
Arsenal napisal/-a:Inna to da je šejk za redne kupce 35€ pa ne drži čisto. Sama sem kar dolgo kupovala pri svoji distributerki pa sem plačevala po 45€.
Si pač toliko naivna, da te ona nateguje in ti za drage denarce prodaja to reč. Misliš da ti bo ona povedala, kako sistem deluje? Če te podrobneje zanima, kaj je v ozadju, se oglasi preko zs.