||MuCkAa napisal/-a:Se mi pa osebno zdijo dekleta iz tekmovanja Miss Universe dosti lepsa kot pa iz tekmovanja za Miss Slovenije
S tem se pa popolnoma strinjam..ko gledam izbor za Miss SLO, vcasih sploh ne morm verjet, kaksne punce tam tekmujejo

Ledenka napisal/-a:Po mojem jih daje malo tudi trema na odru. A ti misliš, da bi ti ušla kaka pametna izjava pred kamerami, pod reflektorji, na odru, ko veš da te vsi ocenjujejo, pa si po možnosti še v kopalkah?
*missy* napisal/-a:meni je ta ženska tak antisem mislila da bom bruhala, ko je dala tist sluzast odgovor, ki je tipičen za praznoglave (nekatere) misice... po moje je mela to naučeno, sam čakala je, kdaj se bo pojavlo takšno vprašanje, da bo lahko uporabla ta odgovor.....
||MuCkAa napisal/-a:*missy* napisal/-a:meni je ta ženska tak antisem mislila da bom bruhala, ko je dala tist sluzast odgovor, ki je tipičen za praznoglave (nekatere) misice... po moje je mela to naučeno, sam čakala je, kdaj se bo pojavlo takšno vprašanje, da bo lahko uporabla ta odgovor.....
![]()
![]()
je pa res ja...