pecanje po netu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

tmis_ napisal/-a:Kaj lahko sploh čutiš do take vrste moškega?

Rada imaš človeka, ki je iskren, zrel, čustveno stabilen...

Kaj pa imaš rada pri "fantku", ki izpoveduje svoja čustva do ženske, s katero ni imel nekega globljega odnosa, preko MSNja, hkrati pa tebi govori, da te "ljubi"? Že prvo omenjeno dejstvo bi moralo zadostovati, da bi vedela, da imaš opravka z nerealnim, otročjim in neprizemljanim tipom in da s takim človekom ni možno graditi in zgraditi neke uspešne ter trdne zveze.

Opažam, da veliko punc tule na forumu prav zavestno in trmasto vztraja pri takih moških z izgovorom "da se srcu tako ali tako ne da ukazovati".

Seveda ne, če se pa pri tem marsikdo niti ne potrudi uporabljati glave.

dobro povedano :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

saj vem da imate prav... in da bi blo res najbolše pozabit in it dalje... mogoče pa bom... ni ne prvi in ne zadnji ki sem ga bila prislijena pozabit :D
teicch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teicch »

ah f*ck it... jst ga mam pa rada svojga sončka, tok da bom kljub temu z njim ostala.... k vem da ma tut on mene rad..
čeprav mi fuuuuul mori ta stvar, pa na trenutke pol sam o tem študiram... kaj čm če sm pa ljubosumna, pa polj študiram kaj je z mano narobe, da se to dogaja :roll:

bomo preživeli :D :D
teicch
Sramežljivka
Sramežljivka

ah je bi ga ... jst ga mam pa rada svojga sončka, tok da bom kljub temu z njim ostala.... k vem da ma tut on mene rad..
čeprav mi fuuuuul mori ta stvar, pa na trenutke pol sam o tem študiram... kaj čm če sm pa ljubosumna, pa polj študiram kaj je z mano narobe, da se to dogaja :roll:

teicch
Sramežljivka
Sramežljivka

ah nooo ... jst ga mam pa rada svojga sončka, tok da bom kljub temu z njim ostala.... k vem da ma tut on mene rad..

teicch
Sramežljivka
Sramežljivka

ah nooo ... jst ga mam pa rada svojga sončka, tok da bom kljub temu z njim ostala.... k vem da ma tut on mene rad..

teicch
Sramežljivka
Sramežljivka

teicch
Sramežljivka
Sramežljivka

o beeed
kolkrat sm poslala.. ups, mi je pisalo, da ni poslalo - error, pa sm tolkrat probala poslat zdaj pa... :eek:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

jah mam jst tud tazga sončka k komentera slikce drugič žensk.Sem mu rekla je reku da je zajebancija.In vem da je zajebancija ampak usen boli.Ampak tak pač je,poznam ga že od od prej k sva bla kolega in ga zlo dobr poznam,bolš kot katergakol k ga prej nism poznala.Se sekeram,ampak vem pa tud res že sama da je zajebancija in sm mu učer tud to z lahkoto povedala in on on men nazaj.Mi je pač razložu da je zajebancija.Morm mu pustiti nekaj njegove osebnega prostora,kjer lahko piše in gleda kar želi,ker ga nočem utesnejvati.
teicch
Sramežljivka
Sramežljivka

ja.. pa sej če so druge stvari ok, glede komunikacije itd.. pol se da preživet in tolerirat stvari :D
sam sm pa mela enga kolega, k je reku, da on si je dejansko želel bit še s kako drugo, oz. je fantaziral o tem pa k je punca njegova odkrila da se rajca z eno prek medijev, ji pa za NIČ na svetu ne bi prznal, da to ni zajebncija.. tko da... morš mal svoj šesti čut poslušat, kaj si tipo u resnici misli :(
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

g00fy_qa napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:Take tipe na grmado in jih sezgati.

Ko pa kakšno "svinjarijo" naredi bejba ... :roll: Pol je pa tudi verjetno tip kriv za to, da se je to sploh zgodilo ... :roll:

Karkoli se že zgodi, ženske smo vedno nedolžne. :cool:
Nekako tako.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Drage moje punce,
Zanimivo, v kakšnem obsegu se to dogaja. Meni se je namreč zgodilo popolnoma ISTO. En dan se je gospodič pozabil odlogirati in Myspaca pri meni oz. pustil odprto na strani, kjer so mejli. No in sem veselo ugotovila, da si z eno bejbo iz Belgije redno dopisuje oz. sta bila že kar par – sta si pisala kako se pogrešata, kako se mata rada blabla. Kasneje sem ugotovila, da si pošijlata tudi sms-je, dogovarjata kdaj se bosta videla itd... Skratka mrak na oči pa to. Ampak ok, ker pač recimo smo ženske kakršne smo, bedne namreč, sva se kao pogovorila, sem mu razložila kako se počutim, da se tega ne moreš it itd... Bil je kao ves skesan, ne bo on to več, mu preveč pomenim itd... No in sva začela »znova«. No in seveda, pred kratkim – isto. Spet. Z isto žensko. S tem seveda, da ji je razložil, da je imel probleme z BIVŠO žensko (kao mano).
No ko sem to videla drugič, sem ga vrgla skozi vrata tist trenutek. Nimam več kaj z njim razpravljat oz. karkoli sploh govorit. Da mi laže v faco, da mi zatrjuje da ni nič več, da se kesa, da me ljubi, za hrbtom mi pa fura vezo prek neta. Ja itak. Ni vreden več enega mojega stavka, in punce, potem ne gre več za nič drugega kot navadno nezaupanje, hinavščino in nespoštovanje. In res ne vem, kako lahko to še naprej tolerirate.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

.. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

~NIA~ napisal/-a:jst bi na tvojem mestu nardila enako.. čeprov vrjetno ful težko, ker dvomim da bi me moj pustu kr tko it pa nadaljeval zvezo z žensko k je še nikol ni vidu. in bi me sigurno prepričeval da je vse le fora, da je to nerealno, da je konc koncev samo internet,.. kr pač z mano lahko fuka kr sm tle, z njo pa ne more ker je na drugem koncu sveta.. :)

Tud mene je to prepričeval, pa tud vem da mi bo še težil, sam ko ga jeb*. Tuki gre za zrelost, zaupanje in spoštovanje. Vem, da s to žensko ne bo, sploh ma tud otroka, sam to nima veze. Nekomu v faco lagat da nič ne počneš in da si zvest ko kuža je nedopustno.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

Smreka napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:jst bi na tvojem mestu nardila enako.. čeprov vrjetno ful težko, ker dvomim da bi me moj pustu kr tko it pa nadaljeval zvezo z žensko k je še nikol ni vidu. in bi me sigurno prepričeval da je vse le fora, da je to nerealno, da je konc koncev samo internet,.. kr pač z mano lahko fuka kr sm tle, z njo pa ne more ker je na drugem koncu sveta.. :)

Tud mene je to prepričeval, pa tud vem da mi bo še težil, sam ko ga jeb*. Tuki gre za zrelost, zaupanje in spoštovanje. Vem, da s to žensko ne bo, sploh ma tud otroka, sam to nima veze. Nekomu v faco lagat da nič ne počneš in da si zvest ko kuža je nedopustno.

in kaj je zdj reku, ko si ga v drugo dobila?
Odgovori