...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Aha...iz LJ nas je 4 No zdej kaj bodo one rekle me zanima...če pa niso za se pa me dobimo v Ljubljani...
Mi v Kranju smo za. Samo jz ne vem še, če pridem ali ne, ker mam novo službo in še eno drugo stvar Tko da ne se ozirat name, *_nincy_* pa Lejla mislem da bosta. No pa sej bosta napisale klele če prideta
Ja jst sm za . Sam zdj mormo zvedt če Lejla pa Ninchy prideta..ker drgač čist brezveze hodmo v Kranj haha. No uglavnem, če kera iz Kranja bo gremo v Kranj..drgač se pa kr v Lj dobimo a ne?
Mayflower kdaj boš pa ti vedla če boš lahko al ne?
Jz upam, da bom ju3 zvečer zvedla. Ker ravn dones me je šefe klicov eno uro prej kokr naj bi začela delat, tko da jz to bl težko kej prej zvem ... Če ne bom delala, zihr pridem pogledat