Nisem si shranila njegove številke, ga bom še kdaj videla?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

zakaj pa se ne greš gdaj mal slučajno okrog njegovga faksa sprehajat???!!! :D
velik sreče!!!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

bleona, če ga še nisi našla, lahko še meni pošlješ ZS, ker mam nekaj znancev na EF pa lahko mal povprašam, če hočeš :)
sam maš pa res smolo no :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

pr men se je podobn zgodl k sm lansklet na morju spoznala tipa pa sva si pozabla zmenat telefonske številke :?

sam pa vedla negou ime pa priimk pa s kod je pa sm šla na netu na telefonski imenik pa gor najdla negovo cifro

tk da če maš te podatke probi pa velik sreče pr iskanju :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

A ti pa njemu nisi dala svoje cifre, glede na to, da je tudi on omenil, da je želel že sam predlagati izmenjavo cifer kot si omenila v prvem postu? Če ne, potem ti še vedno preostane nekaj možnosti in sicer da preko kolegice iz ef, ki si jo omenila, povprašaš ali ga pozna, zahajaš čez dan v lokale v okolici njegovega faxa, skratka... nič ni nemogoče. :wink:
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

Tamala_mrha napisal/-a:A ti pa njemu nisi dala svoje cifre, glede na to, da je tudi on omenil, da je želel že sam predlagati izmenjavo cifer kot si omenila v prvem postu? Če ne, potem ti še vedno preostane nekaj možnosti in sicer da preko kolegice iz ef, ki si jo omenila, povprašaš ali ga pozna, zahajaš čez dan v lokale v okolici njegovega faxa, skratka... nič ni nemogoče. :wink:

na-a...men se je ze ful mudilo in sem to rekla on je pa samo rekel da je hotel ze sam rect.Ampak stevilko mam pa samo jaz njegovo,on nima moje.Takrat mislis da je ena izmenjava dost,pa zgleda da ni :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Pa to se je meni zgodilo ful let nazaj.
Sem bla na dopustu kamor smo hodli ful let zapored in spoznam enga takega deda da stoj pa glej. Pa mi je povedo in ime in priimek, ampak jaz kot goldfish sem priimek pozabla. On meni da cifro, jaz njemu ne.
Jaz neke prčkam po telefonu, jo zbrišem dol. Tipa sem še par let po tem iskala. Vem ime, s kod je ampak ga ne najdem nikak... Škoda... Če druga ne, bi blo vreji takega kolega met, kot je on... Je pa ene 8 let nazaj, kar sva se spoznala.
Sem se pa vsaj navadla, da svojo cifro tut jaz posredujem, ne samo ena oseba meni..Oz. če mi da nekdo cifro, mu takoj klic spustim... :D . Nemo ponavljali napak.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

bleona napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:A ti pa njemu nisi dala svoje cifre, glede na to, da je tudi on omenil, da je želel že sam predlagati izmenjavo cifer kot si omenila v prvem postu? Če ne, potem ti še vedno preostane nekaj možnosti in sicer da preko kolegice iz ef, ki si jo omenila, povprašaš ali ga pozna, zahajaš čez dan v lokale v okolici njegovega faxa, skratka... nič ni nemogoče. :wink:

na-a...men se je ze ful mudilo in sem to rekla on je pa samo rekel da je hotel ze sam rect.Ampak stevilko mam pa samo jaz njegovo,on nima moje.Takrat mislis da je ena izmenjava dost,pa zgleda da ni :)

A tako... Smola pa taka. :? :D Zadržuj se kdaj v okolici njegovega faxa, ob vikendih pa hodi v diskoteko kamor on zahaja. :)
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

ja samo studenti ponavadi zahajajo ven ob torkih,ko so studentski zuri,a ne?
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

bleona napisal/-a:Ampak stevilko mam pa samo jaz njegovo,on nima moje.
Imaš ali nimaš njegove tel. številke?
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Nannya-1 napisal/-a:
bleona napisal/-a:Ampak stevilko mam pa samo jaz njegovo,on nima moje.
Imaš ali nimaš njegove tel. številke?

joj ne,jaz sem dobila njegovo on ne moje ker se mi je pac mudil.Mislec da sem stevilko shranla sem sla.Potem pa sem ugotovila da sem kliknila preklici in ne shrani.Najbrz ne bi odpirala cele teme ce bi stevilko imela.Se pa opravicujem ker sem cudno napisala
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

pokliči informacije pa ga opiši :D :lol:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Priimka najbrž ne veš?
Ker če ga, ne more biti problem ga najti...
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

vem priimek...saj sem ze pogledala v imenik in je v Sk samo 5 ljudi s takim priimkom.Samo zdaj mi je ena iz foruma povedala da ga mogoce pozna in mi v ponedeljek proba zrihtat cifro.Ce pa ne si bom pa pac bruke nardila pa poklicala k vsem 5-im :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jeeeej, torej bo le happy ending! :freude:
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »