velik sreče!!!!!
Tamala_mrha napisal/-a:A ti pa njemu nisi dala svoje cifre, glede na to, da je tudi on omenil, da je želel že sam predlagati izmenjavo cifer kot si omenila v prvem postu? Če ne, potem ti še vedno preostane nekaj možnosti in sicer da preko kolegice iz ef, ki si jo omenila, povprašaš ali ga pozna, zahajaš čez dan v lokale v okolici njegovega faxa, skratka... nič ni nemogoče.
bleona napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:A ti pa njemu nisi dala svoje cifre, glede na to, da je tudi on omenil, da je želel že sam predlagati izmenjavo cifer kot si omenila v prvem postu? Če ne, potem ti še vedno preostane nekaj možnosti in sicer da preko kolegice iz ef, ki si jo omenila, povprašaš ali ga pozna, zahajaš čez dan v lokale v okolici njegovega faxa, skratka... nič ni nemogoče.
na-a...men se je ze ful mudilo in sem to rekla on je pa samo rekel da je hotel ze sam rect.Ampak stevilko mam pa samo jaz njegovo,on nima moje.Takrat mislis da je ena izmenjava dost,pa zgleda da ni
Nannya-1 napisal/-a:Imaš ali nimaš njegove tel. številke?bleona napisal/-a:Ampak stevilko mam pa samo jaz njegovo,on nima moje.