pupica20 napisal/-a:js tut!! Sj je mal čudak sam tok pa spet ne! je otrok ujet v odraslem telesu!!
O tem bi se dalo debatirati..
bi se ja! sam neo tem al je kriv ker ni! no vsaj po moje!
Ne vem no, normalen moski pri 45-ih ne bi imel doma gruco otrok, spal z njimi.. takega cloveka po moje ni. Pa ze po govoru se slisi, ker prej ni mel takega glasu, zdaj pa je cedalje bolj cvilec, prilizljen... blah..
pa ja če je otork! sj sam reku d nikol ni hotu odrast in ne vem še neki! Itak d ni normalno d je tak. sam pač! to ga še ne nardi pedofila! ma ja ljudje so mu sam folž!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
pupica20 napisal/-a:pa ja če je otork! sj sam reku d nikol ni hotu odrast in ne vem še neki! Itak d ni normalno d je tak. sam pač! to ga še ne nardi pedofila! ma ja ljudje so mu sam folž!
45+ star moski ni otrok! Me zanima kake bi bile reakcije, ci bi tako vodil domov otroke kak nepoznan osebek.. stvar bi bila kar konkretno drugacna.. Saj pa je vseeno... bomo vidli kaj bo rekla porota.. joj kak se vlece vse skupaj..
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
js sicer nism spremlala procesa....ampak si pa mislim kaj vse so si ljudje pripravljeni zmislit za denar...tko, da js ne vem.....ne bom rekla, da je blo kej, pa tud da ni blo....itak se čiste resnice po mojenikol ne bo zvedl (če je blo kej)....
sm pa vesela, da je te more konc za njega....
zdej pa musko delat!!!!