Slike znanih v sobi punce...
Js sm mela u osnovni šoli neki posterjev po omarah, pol me je pa to minil in mi je ratal ful grdo, pa sm vse lepo dol potrgala, sam je problem, k selotejp gor ostane in ga sploh nism mogla dol spravt. Na srečo mam zdj nove omare, na katere pa pod nobenim pogojem ne grem nč lept.
Se mi pa ne zdi nč tazga, če maš po stenah posterje pa slikce slavnih oseb, pa me tut ne bi motil, če bi jih moj tip mev.
Se mi pa ne zdi nč tazga, če maš po stenah posterje pa slikce slavnih oseb, pa me tut ne bi motil, če bi jih moj tip mev.
srčica* napisal/-a:meni se zdi normalno, če imaš naslepljene postre od slavnih ljudi, tam nekej do 15, 16tega leta... mogoče še zadnja meja 18 let, potem pa je že čas, da se malo zresniš.
Kera merila, LOL
jst pa mislm, da bi se ljudje mogl najprej naučit pomest pred svojim pragom in nato šele pred drugim in ne postavljat drugim neka merila, kakšen naj bi kdo moral bit.
dejstvo je, da ma veliko veliko ljudi še vedno tudi pri 25+ letih, nekej otroka v sebi in se kdaj spozabijo.ampak pri nekaterih se to prfuknjeno pozna v obnašanju in s tem odbijajo ljudi od sebe.Jst vidim veliko razliko med tem če maš naliman poster enga hudga deca v sobi, kot pa tem da se totalno otročje obnašaš.
poleg tega je pa stvar ki jo ali če jo imam v sobi na steni nalimano, popolnoma moja in od nikogar drugega in drugega tud nima kej za zanimat.Če koga moti naj mirno ne obiskuje moje sobe pa bo.
naše sobe so naš mali svet in tam notr je tisto kar imamo radi.Če meni sede nalimat hud poster johnya Deppa na steno, ga tud bom, če ga najdem in daleč od tega, da ima kdo pravico se v to vtikovat in mi postavljat neka blesava merila.
Prvo ko slišim take in drugačne "zapovedi" je to, da so te zapovedi otročje, obsojanje drgih, komandiranje drugih, udrihanje po drugih..To je otročje in skrajno neresno za ljudi ki se imajo za kvazi odrasle in vse pametne.
pameten človek in odrasel človek ne bo imel takih izpadov in bo spoštoval druge, s posterjem na steni, ali pa brez!
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Joj joj prpl - ne se tako razburjat no! Tvoja soba je tvoje svetišče in tm lahko limaš kr ti paše.
Ne morem se pa strinjat s tem da limanje posterjev/slikc svojih oboževanih zvezdnikov ni otročje; Sorry...Niti na kraj pameti mi ne pride da si nalimam poster na steno, come on - to počnejo najstnice, ali pa malo starejše - najstnice
Kokrkol obrneš - uokvirjene slike lepih dogodkov, mene&dragega...dosti lepše izpadejo kot pa poster Toma Cruisa na steni... 
Ne morem se pa strinjat s tem da limanje posterjev/slikc svojih oboževanih zvezdnikov ni otročje; Sorry...Niti na kraj pameti mi ne pride da si nalimam poster na steno, come on - to počnejo najstnice, ali pa malo starejše - najstnice

ja se strinjam da je lepša bela stena kot poster Toma Cruisa
drgač pa ja otročje, pa naj bo ane.Sam vseeno jst pravim, da naj vsak pač počne kar je njemu volja glede takih stvari.
sicer sm že povedala, jst nimam nalimanih nobenih posterjev, razen na mizi na podlogi, ker pač vsake tolk časa jo morm prelimat, ampak vsee, mislm da tega še opazi ne noben, kaj šele da bi reku da sm otročja.
sicer se pa ne razburjam, sam mogoče mi gre mal na živce to, kako eni hočejo ljudi obračat po svoji volji.jst mam rada take ljudi ki e klonejo družbi, ampak delajo tisto kar njih veseli, pa če limajo psoterje, se igrajo z legokockami, delajo vaze iz fimo mase, itd..dokler meni nihče nič noče in me ne ogroža, mi je popolnoma vseeno

drgač pa ja otročje, pa naj bo ane.Sam vseeno jst pravim, da naj vsak pač počne kar je njemu volja glede takih stvari.
sicer sm že povedala, jst nimam nalimanih nobenih posterjev, razen na mizi na podlogi, ker pač vsake tolk časa jo morm prelimat, ampak vsee, mislm da tega še opazi ne noben, kaj šele da bi reku da sm otročja.
sicer se pa ne razburjam, sam mogoče mi gre mal na živce to, kako eni hočejo ljudi obračat po svoji volji.jst mam rada take ljudi ki e klonejo družbi, ampak delajo tisto kar njih veseli, pa če limajo psoterje, se igrajo z legokockami, delajo vaze iz fimo mase, itd..dokler meni nihče nič noče in me ne ogroža, mi je popolnoma vseeno

srčica* napisal/-a:meni se zdi normalno, če imaš naslepljene postre od slavnih ljudi, tam nekej do 15, 16tega leta... mogoče še zadnja meja 18 let, potem pa je že čas, da se malo zresniš.
Zakaj pa nisi resen, če imaš kaj nalimano na stenah. Zame je to boljše kot slike. Sicer nimam nekih slavnih mam pa reklame. Ampak to ni nalimano eden ćez drugega kot v OŠ

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jemina napisal/-a:srčica* napisal/-a:meni se zdi normalno, če imaš naslepljene postre od slavnih ljudi, tam nekej do 15, 16tega leta... mogoče še zadnja meja 18 let, potem pa je že čas, da se malo zresniš.
Zakaj pa nisi resen, če imaš kaj nalimano na stenah. Zame je to boljše kot slike. Sicer nimam nekih slavnih mam pa reklame. Ampak to ni nalimano eden ćez drugega kot v OŠ
ja reklame se meni ne zdi isto, kot recimo neki postri znanih ljudi...
oz. ni vseeno kakšen pogled imaš na te postre.... če ima punca pri 18tih na omari še zmeraj sliko Leonarda di Capria, ali Hary Poterja in še vedno sanja, kako se bo poročila z njim (verjemite, da poznam tak primer), potem za mene to ni realno razmišljanje... in ja potrebno se je zresnit in začet razmišljat bolj odgovorno, ne pa sanjarit o takih bedarijah...
Aja Purple... ti pa zmeraj vse napihneš... to kar sem povedala, so bila moja merila oz. moje mnenje, ki ga pa nikomur ne vsiljujem... in če si bom pač o tebi mislila, da nisi zrela, ker maš na omari posterje Kely Family, je to moje osebno mnenje... na katerega pa ti lahko reagiraš in si potrgaš posterje dol, ali pa ne... to je pa tvoja stvar in mene čisto nič ne zanima

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"