kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Silver girl napisal/-a:To se mi zdi od tebe zelo nesramno ryu10kyu da imaš takšno mnenje o natakarjih. Če slučajno ne veš, obstaja gostinska šola in se nekateri odločijo za ta polklic, ker jim všeč. Tak da niso vsi "luzerji" kukr ti misliš. Če pa si se ti znašel v tem položaju, ti pa ne morem pomagat!

Silver girl:
Ni bil moj namen zaničevati natakarje...samo povedal sem svoje razmišljanje in vem da se ni slišalo ne vem koliko estetsko in humano.
Sploh pa gostinska šola je 3. letna..in mislim da so že ukinili ta program natakarja...ali pa se nanj prijavijo samo tisti ki nimajo kam drugam iti.
No saj to nima veze...ja po večini je tisto kar sem napisal resnica...tisti ki so dolgo časa v gostinstvu so ponavadi večni študenti ali pa luzerji, bivši kvazi jebači ki na tak način zdaj vzdržujejo svoj sloves in skušajo ostati v igri...tako pač je in je bilo. Govorim pa seveda o tipu ljudi, ki delajo v kakšnih lokalčkih kamor zahajajo mladi ali pa diskoteke...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sanck »

dej model, to si zdej tok posplošu, da adijooo pamet :?
če bi živel na vasi takšnega mišljenja ne bi mel ;)
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

sanck napisal/-a:dej model, to si zdej tok posplošu, da adijooo pamet :?
če bi živel na vasi takšnega mišljenja ne bi mel ;)

To ni posploševanje...to bi morali v učbenike dati :lach: Uzakoniti in dati v ustavo :P
Uporabniški avatar
Silver girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Silver girl »

Ok, ok...maš prov...za natakarja je 3 letna šola in imaš 4.stopnjo izobrazbe, za gostinskega tehnika pa 4 letna šola (po starem 5 letna) in imaš 5.stopnjo izobrazbe. Pri obeh šolah pa delaš recimo kot natakar. Tak da moreš tut tle mal ločit in ne vse metat v isti koš.
Uporabniški avatar
Silver girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Ryu10kyu ti si zlo zlo nesramen. Očitno maš ti narjen doktorat al pa magisterij in si tak visok!!!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

No..pa saj jaz razumem da so ljudje ki si želijo biti natakarji in jim je to ful dobro in ah in sploh in se izučijo za natakarja in vestno opravljajo svoje delo.
Bolj je to letelo na naturščike, ki pač drugje ne najdejo delo in pač delajo kot natakarji potem...pa seveda govorim za Ljubljanski rajon...zdaj kako je drugje pa res nimam pojma :D
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka

and who are u? mr. MBA or what???
nekatere ta poklic dejansko veseli! od moje kolegice tip je najbl srečen, ko lahko stranko popidena od glave do pete - na tak profesionaln način, da k vidš njegovo postrežbi to lahk sam spodnja čeljust pade na tla.

in valda.. ti ne vrjameš, da nekdo to delo opravlja, ker ga dejansko veseli? :roll:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

kaj bi jz nardila, oz. so tipčki včasih tut men to naredl, ko sm stregla v lokalu; prosiš ga za račun, potem pa mu nanj napiši tvoje ime in telefonsko številko. če te bo poklical, potem bo saj zihr vedla da si tut ti njemu všeč.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

sanck napisal/-a:in valda.. ti ne vrjameš, da nekdo to delo opravlja, ker ga dejansko veseli? :roll:

Ja saj pravim da nekatere lahko to celo veseli :D
Mladostniške sanje...jaz si želim biti natakar :lach:
Uporabniški avatar
Silver girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Sanck jst se čist strinjam s tabo! Mam enake izkušnje kot ti (ko si rekla za prijateljičinega fanta) in jst to zlo cenim, kukr ko ti nekdo postreže in je slabe vole zato, ker more pač to delat, ker ne dobi druzga dela. Pol te po taki postrežbi mine sploh da bi jedu!!!

Ti ryu10kyu pa se ne deli skoz norca...mladostniške sanje. A lahko otrok pr 14 letih ve kaj bi celo življenje počel???

No, ko si tak pameten pa mi povej kero šolo maš ti končano in kaj si po poklicu (če se seveda ne sramuješ)!!!
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka

men se je to zgodil v ambasadi (nism se mogla upret) ...in sm šla do šanka po pijačo kjer je delu en ful hud model.. mi da pijačo, izstavi račun.. pol ga pa pogledam in mu rečm, da je še neki pozabu.. njegovo telefonsko številko :D modelu se je fajn zdel..itak ;) sam je mel bejbo, tko da iz tega ni blo nič :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Silver girl napisal/-a:Sanck jst se čist strinjam s tabo! Mam enake izkušnje kot ti (ko si rekla za prijateljičinega fanta) in jst to zlo cenim, kukr ko ti nekdo postreže in je slabe vole zato, ker more pač to delat, ker ne dobi druzga dela. Pol te po taki postrežbi mine sploh da bi jedu!!!

Ti ryu10kyu pa se ne deli skoz norca...mladostniške sanje. A lahko otrok pr 14 letih ve kaj bi celo življenje počel???

No, ko si tak pameten pa mi povej kero šolo maš ti končano in kaj si po poklicu (če se seveda ne sramuješ)!!!

ne lej..daj k sem se hecal zdaj proti koncu nooo...ne toliko osebno jemati stvari :D :D :D

Pač moje razmišljanje ostaja enako kot prej...saj imam jaz tudi frende ki so natakarji, pa tudi sami vedo da to pač ni prihodnost...lahko pa da nekomu je...saj konec koncu je vsako delo spoštovanja vredno...

Jaz sem bil v življenju od natakarja, smetarja, komunalni delavec, bančnika, varnostnika, prodajalca, administratorja, vodja projektov, direktor, nezaposlen, delavec za tekočim trakom, itd.
tako da nimam nespoštovanje do poklica natakar...ampak do ljudi ki so pristali tam ker pač drugje ne najdejo in so tisto kar sem prej rekel...bivši "jebači" luzerji, večni študenti! :nixweiss:
simpaticnaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a simpaticnaa »

jaz se pa v tem primeru totalno strinjam z ryu10kyu, tiste ki jih jaz poznam nima nihče od njih končane gostinjske, kelnarijo že od svojega 16 dalje in se imajo za kao jebače, veze pa nihče od njih ni imel dalj od parih mesecev - žalostno za njihova leta. Še bolj žalostno pa je da jim ne teče ne zdravstveno ne pokojninsko zavarovanje, ker so nekateri že celo prestari da bi delali preko študenta, nekateri se švercajo preko druge napotnice in njihovo napredovanje.... drug lokal in zopet jovo na novo.

Čisto podpiram da mladi kelnarijo, zraven šolanja - recimo študentje ipd. Ne pa da nimajo niti srednje končane in frajarijo - v bistvu so pa tako kot je bilo tukaj že napisano L U Z E R J I !
Primer pri 26 z OŠ za šankom, na črno... lepo vas prosim, to je neka težka kariera. In s takim naj bi si neka punca ustvarila življenje, plačevala njegove položnice in če bi bil na bolniški ga še preživljala zraven, ker je itak na črno in v tem primeru ne zasluži nič... ?!?!?
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

ryu10kyu znaš biti omejen. Torej smo "luzerji" tudi tisti študentje, ki redno delamo faks in nismo zabušanti, vendar, ker nočemo večno obremenjevatihg svojih staršev, sami služimo denar v gostinstvu?

No ja, vsi ne moremo biti taki znanstveniki, kot ljudje tvoje stroke, ane.
Odgovori