Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Mal sm se prekasno notr uklopu v to temo. Zato sm moru mal prebrat, vaše misli in izkušnje da prbližno vem do kje ste pršle (čeprav ne vem, če res vem).
Nobenga nasveta ali česarkoli nisem pripravljen deliti z vami, ker ga preprosto ne vem.
Če smo moški za vas uganke kaj ste pole ženske za nas?
Razlog u moje vseživljensko životarjenje, in delanje družbe samemu sebi (na žalost) je verjetno v tem, da nikoli nisem znal, nikoli ne bom znal, razvidet a sm kateri sploh všeč. Tko nejasno delujete včasih, da človek sploh ne ve al gre prodat svoj ego al mu nemara celo uspe. So fantje k naredijo iz tvoje roke raketo, in smo tisti ki pač za noben dnar si ne bi upali prstopt k punci. Razlog za to je pomoje sramežljivost, in negotovost in pretekle izkušnje. Zdej govorim zase...delujete tko k ene utrdbe. Po možnosti je vaš "zid" še kakšna prjatlca. V primeru da bi se odloču pristopt k tej punci, in začel neki govort, ponavadi se mi zdi kot da se sam jaz trudim. Vprašanja, in vse. Ona sam tam pa odgovarja. DDD..pol ne veš a to zrd tega kr ji nisi všeč al to zrd tega kr je pač ženska...
Pač ne vem, tud vaši pogledi so taki, da bog se usmili, da bi kaj razvidel iz tizga. A če gleda punca nazaj;
opcija A: al si ji čudn, oz. te gleda kr ti njo
opcija B: si ji všeč
Men se zdi da zmir naletim na opcijo A. V takem primeru če bi prstopiu do nje, bi dobiu prej opisano situacijo o tisti "tišini"...ko morš svoj mozeg vršt vn, da sploh reagira.
Ampak jaz sem itak klasa zase (in ko to rečem, je res). Glede punc sm totalno obupau, kljub mojim letom k sm še relativno mlad (20).
Sm fasau že tok super zavrnitev da niti ne bom več poskušu, in mam samozavest glede teh stvari na psu. Se že skor trudim da mi ni nobena všeč. V 50% primerih se zgodi kar sm prej opisoval, v ostalih 20% al je smrtno bolna, in v 30% ima fanta.
Case closed.
Niso vse ženske take. Tut jaz morem dostikrat tipa spraševat pa on bolj kot ne odgovarja. Tko je to. Eni so bolj sramežljivi kot drugi. In tko je tut pri ženskah. Js priznam da mi je bil enkrat en všeč pa js tut njemu. Mi je njegov frend povedal. AMpak men se je enostavno zdel preveč kul zame pa sem potem se delala da mi ni všeč pa čeprov sem vidla da jaz njemu sem ko sva se pogovarjala. Pač ja včasih smo čudne. Ampak ne obupat. Boš že našel eno al bo pa ona tebe.
Drugač pa glede pogledov. Če mene gleda en ki mi ni všeč ga grdo pogledam nazaj tko da se vidi da mi ni všeč. Če mi je pa všeč ga pa gledam pa ko vidim da on mene hitr dol pogledam al pa ga še vedn gledam v oči. Vidi se razlika, vsaj pri meni.