Lol kdo ti je kriv, da imas takega tipa?chiqqa napisal/-a:miteq napisal/-a:Ženske se morate naučiti kako dati moškemu mir in mu ne gnjavit.
haloo?? MOŠKI se morte naučit da tut ženske mamo svoje kolegice in hodmo vn al pa zabluzmo dan in na pijačke in bilokaj in nehite se utikvat pa gnjavit!
Ker to ni normalno, 200 smsjou kje si,kdaj pridš,kaj delate..k da bom ko kanta odpisat šla in mu prtekla v objem, glej lubi,tle smin to sam zto,da kontrolira tvoj lajf,pol pa sej nism hotu bit tečn..a mislš da mu trga ker te ni grrr
fant gre ven sam
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
^nono, pretiravanje
mi2 sva tut učas hodila tko mešano, recimo jz z njegovimi, ki več al mn ga pijejo za šankom al pa tko,pa pač smeh pa fore pa zajebancija, sj tut plešejo na ful če je treba.. ampk to bl na morju, drgač pa migajo pa delajo bedarije da umreš od smeha..tko da so pozitivne in negativne it vn z kolegi od njega in obratno je k grem jz z svojimi...pol recimo sm šla jz z svojimi,pa sva se dobila v centru z njegovimi pa smo nadaljeval do zjutri...zdej je bl tko da greva skp na morje,a vikend na kšn morje z kolegi k majo punce,pa ga skp žuramo po lokalih do zjutri in mi nč ne fali..al grem pa čist sam s svojimi pa je totaln odklop na glavo...kar njemu ni ušeč,da pač uživam sama al neki...
stoposto bo pa čez 10 let drugač,oz. čez neki let k bo postavlena hiška
in se tega zavedam, nevem zakaj bi se mogla umirit pr 19ih??? ker mam pač fanta in morva bit zdj ko ena penzjonista?
hmmmmm...to bo še čas, ke do 30ga,pol pa ni več življenja, razn u dvoje
tko mam jz v načrtu, moj se tut ne misl zresnt, sje ko gre pa on s svojimi vn, so pa k ene ponorele opice, skor tko k grem jz s puncam..sam pač drugačna zajebancija
s tem,d amj sam ni šu že doug in da to dela lubosumnga,da jz pa...nj se zorganizira pa nj gre,to že use ve...oz. je šu, 3 tedne nazaj, sam mu je kr od enkrt it bolš če grem še jz 

stoposto bo pa čez 10 let drugač,oz. čez neki let k bo postavlena hiška

hmmmmm...to bo še čas, ke do 30ga,pol pa ni več življenja, razn u dvoje

~NIA~ napisal/-a:nevem, kako si vaju predstavlaš čez 10 let?
a pr vas doma fotr hot na rojstne dneve in praznovanja brez mame?
Ja, v primeru, da gre za službeno novoletno žurko, rojstni dan njegovega sodelavca, obletnico mature - pač karkoli, kjer mami nima nič zraven, gre fotr sam. In obratno seveda.
Zakaj je treba it vedno v ekstreme? Na eni strani situacija, ko tip sploh noče s punco ven hodit in stalno čami nekje s svojimi kolegi, na drugi strani pa sindrom siamskih dvojčkov, ko ti še na skret komaj uspe it brez tipa.
@kjuti: jaz ne vem, kakšna v resnici je situacija pri vama, a je on res tak sebičen prasec, kot ga opisuješ, kako izgledajo ti tvoji večerni klici,... se je pa za vprašat, v čem je smisel tega, da ti vsako soboto doma travmiraš zaradi njega in koliko časa misliš to še počet.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Če ni zaleglo prvih 100x, ko si mu povedala kako in kaj - poskusi še 100x in če ne uspe. Hja... Daj mu še kakšno možnost.
Ne, resno. Zmenta se. Če te zanemarja in če se od prevare ni nič spremenil - no,jaz bi se vprašala, kako in kaj je na tem. Dolgoročno te bo žrlo in s tem ne boš naredla nič. Povej mu, kako se počutiš, o čem razmišljaš, ko ga ni, Če mu je kaj do tebe, bo kaj spremenil. Če ne - zamisli si, kako bo, ko boš čez 10 let ždela doma in se žrla, kaj počne.
Ni ti treba. :angel:

Ne, resno. Zmenta se. Če te zanemarja in če se od prevare ni nič spremenil - no,jaz bi se vprašala, kako in kaj je na tem. Dolgoročno te bo žrlo in s tem ne boš naredla nič. Povej mu, kako se počutiš, o čem razmišljaš, ko ga ni, Če mu je kaj do tebe, bo kaj spremenil. Če ne - zamisli si, kako bo, ko boš čez 10 let ždela doma in se žrla, kaj počne.
Ni ti treba. :angel:
-
- Sramežljivka
trapasto in egoistično. našel si je nek užitek in plac za dobro voljo, kar je sicer fajn (razen tega da pač nalivat se in kadit ni dobro), amapk da te takole postavi na nižjo prioriteto..
resen pogovor najmanj. tip si pač more vzet čas za svojo punco. če ne drugega bi te lahko vsaj s sabo povabil in te spoznal z družbo. in vseen.. mora si tud zate kej časa vzet ne samo čepet z družbo.
povej mu resno da se morta pogovorit, da te to moti. vse, tudi to da je začel pit in kadit. naj si vsaj mal glavo zbistri da lahko razmišlja. če pa ne, pa tko ne gre več..
resen pogovor najmanj. tip si pač more vzet čas za svojo punco. če ne drugega bi te lahko vsaj s sabo povabil in te spoznal z družbo. in vseen.. mora si tud zate kej časa vzet ne samo čepet z družbo.
povej mu resno da se morta pogovorit, da te to moti. vse, tudi to da je začel pit in kadit. naj si vsaj mal glavo zbistri da lahko razmišlja. če pa ne, pa tko ne gre več..
hej norci 

- Tearjerker
- Cosmopsiho
Uff, znašla si se v feeeejst nezavidljivi situaciji.
Jaz bi definitivno pomislila, da je v tisti grupi očitno ena bejba, ki skupaj s celotno družbo ne ve da ti obstajaš, in to z razlogom. Ker da gre na dopust z njimi za cel teden, s tabo ne, te ne povabi na skupna druženja, ti očitno laže da je doma, potem pa se izkaže da je celo noč pretahiniral, noče nasploh povedat kje je, dokler ga ne ''zasačiš''....
Sploh glede na to, da se videvata kot so omenila za vikende pa vmes med tednom kdaj in kdaj bi pač pričakoval da bo s sodelavci (domnevam samo, da delajo vsak dan in da so približno iz istega kraja ali pa vsaj bližnjih, lahko da se motim) preživel tisti čas, ko tebe ni, dneve ko pa sta si ''na voljo'' izkoristil za druženje v dvoje s tabo. Ampak po napisanem sodeč, mu to ni v interesu....
Da te nikoli ne povabi, niti na praznovanje svojega rojstnega dne, niti da kolegi ne izrazijo, da naj prideš kdaj poleg. Sicer koliko sem razumela, si na morje bila povabljena zraven, ampak nisi imela časa, ampak tu veš ali ni mogoče že vnaprej računal na to, da itak ne boš imela časa....
Tak da predlagam isto kot slovenc79, vsest se skup, na 4 oči, karte na mizo pa naj se zjasni, od kod mu zdaj to vedenje ki očitno destruktvino vpliva na vajino zvezo.
Jaz bi definitivno pomislila, da je v tisti grupi očitno ena bejba, ki skupaj s celotno družbo ne ve da ti obstajaš, in to z razlogom. Ker da gre na dopust z njimi za cel teden, s tabo ne, te ne povabi na skupna druženja, ti očitno laže da je doma, potem pa se izkaže da je celo noč pretahiniral, noče nasploh povedat kje je, dokler ga ne ''zasačiš''....
Sploh glede na to, da se videvata kot so omenila za vikende pa vmes med tednom kdaj in kdaj bi pač pričakoval da bo s sodelavci (domnevam samo, da delajo vsak dan in da so približno iz istega kraja ali pa vsaj bližnjih, lahko da se motim) preživel tisti čas, ko tebe ni, dneve ko pa sta si ''na voljo'' izkoristil za druženje v dvoje s tabo. Ampak po napisanem sodeč, mu to ni v interesu....
Da te nikoli ne povabi, niti na praznovanje svojega rojstnega dne, niti da kolegi ne izrazijo, da naj prideš kdaj poleg. Sicer koliko sem razumela, si na morje bila povabljena zraven, ampak nisi imela časa, ampak tu veš ali ni mogoče že vnaprej računal na to, da itak ne boš imela časa....
Tak da predlagam isto kot slovenc79, vsest se skup, na 4 oči, karte na mizo pa naj se zjasni, od kod mu zdaj to vedenje ki očitno destruktvino vpliva na vajino zvezo.
Tearjerker napisal/-a:Uff, znašla si se v feeeejst nezavidljivi situaciji.
.
to + da to kar opisuješ ni nikakršen odnos para. Do mene se še FF fuul lepše in bolj spoštljivo obnašajo kot do tebe tvoj takoimenovani fant. Pa ne vzemi to slabonamerno, ampak resnično mislim da je bolje zate da z njim končaš in si najdeš fanta, ki te bo SPOŠTOVAL. ta se še pretvarjati ne zna da mu ni vseeno.
Se strinjam z Tearjerker... Moja bivša je isto počela, kar na enkrat ji je družba več pomenila.... kar na enkrat ni blo več časa zame, prej skoz, potem pa kar preobrat... točno sem vedu, da je v tej družbi - drug tip u akciji, čeprav tega ni priznala in sem potem sam odkril (povohunu sm enkrat ponoč njene sms-je), pozabila je zbrisat in vidu zgodbo, kako jo tip pogreša, kako si želi da bosta spet skup... no nato sva se razšla... da ona nebi ostala "črna ovčka" je en kup laži natrosila, s tipom se pa skrivaj dobivala, dokler jo on ni zdej u 3 krasne poslal, zdj pa tuli in joka.. sama si je kriva...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho