sej ni važn priimek, važna je kultura!
rečete kaj hočete ampak naši južni sosedje so kar temparamentni..polg tega je pri nekaterih čist normalno da moški tepe žensko, in zato ni kaznovan...tud če gledate njihove kletvice, v enem stavku jih izgovorijo najmanj 3 zraven..gledate kaj pink plus al pa druge njihove programe?al pa filme..se takoj vidi..
sam da me nebo zdaj kdo narobe razumev, nisem pa rekla da so zdaj pač oni hujši od nas...al pa od drugih zahodnoevropejcev npr.
problem je sam v tem da so ti manj civilizirani..tud npr. v sloveniji, večina jih živi tako kot bi bili doma-kar pri njih ni narobe-npr.tepejo žene, pijejo ko žolne,so agresivni itd...to večinoma taki ki so prišli v slo. po boljše življenje, dobili so pa sam slabše-nekateri slovenci jih zaničujejo,majo jih za manj vredne,se delajo norca itd..itak da pol ti ratajo še bolj nestrpni in nasilni..to vse prenašajo tud na otroke in konča se npr.tak kot se je pred trustom...
zato pa tud je tolk "kriminalcev" na ić itd..
sej si niso sami krivi pomoje...
se pa seveda v vseh narodih najdejo izjeme-npr.če bi naj bli slovenci mirni itd-jih je tud veliko "slabih"...podobnih tistim na ič če se lahk tak izrazim..tak pač je..
je pa tud velik ić-ev ki pa so čist normalni,če ne še kje bolj kot večina nas pristnih slovencev...
največ je kriva država(tako vedni

) res..zarad njih je tolk revščine, če je revščina je izhod v alkoholu po navadi, in če je alkohol je nasilje..in en otrok ko celo življenje gleda to in nima možnosti normalno živet,itak da ne rata kaj bolši..
pa tud nekje je otrok po 10, vsi so razpuščeni in prepuščeni sami sebi..ne morejo pol normalno zrast....
no so izjeme, sam te pa itak vedno sam potrjujejo pravilo
mislim da bi mogli neka druga spremenit,ne pa obtoževat se med sabo-by the way-če bo kak bosanc npr.slišo nekoga da so tak vsi toti taki kot un elvis itd, da je zarad njih tolk nasilja bla bla..mislite da bo to mirno prenašav??al bo še sam stopnjeval nasilje??? pomoje tadrugo...
no sm se mal razpisala...

pač sem povedla moje mnenje,kdo se strinja se kdo pa ne pa tud prav
lp