Mislim, da tebi to ne paše, ker je pač applov sicer pa ne vem.. Jaz sem se ful navadila na to in brez kakršnegakoli problema hitro vse najdem, sicer pa tak ne iščem kaj dosti, ker vedno poslušam večino pesmi, ki jih imam gor pa tudi če bi imela kaj problemov z iskanjem, še vedno prevaga to, da je čist majhen in bi ga vseeno mela
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
^^ Mislim, da mobitel in predvajalnik glasbe pri tem nista niti malo primerljiva. Sicer pa, kako naj bi drugače bil predvajalnik tako majhen, če bi imel ekran? Eni pač na to gledamo
Meni osebno je pa že nano prevelik. Še shuffla bi imela bolj ozkega, če bi šlo aja, v Ameriki sem videla tudi shuffle z ekranom, sicer niso original od appla, ampak jaz sem malo stestirala in se odločila, da mi je nekako bolj kot ne vseeno za ekran pa še lepše zgleda brez ekrana.
Tamarra* napisal/-a:^^ Mislim, da mobitel in predvajalnik glasbe pri tem nista niti malo primerljiva. Sicer pa, kako naj bi drugače bil predvajalnik tako majhen, če bi imel ekran? Eni pač na to gledamo
Itak, da bi bil lahko tako majhen. Imel bi ekran, tipke pa ob strani. Predvajalnik bi bil lahko še manjši, kot je tale shuffle...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Moja sestrična bi si kupila iPod, ampak bi rdečega, ki pa pri nas ni na voljo (omenjena izdaja za organizacijo Red). Ali se ga vsaj v tujini da kupiti v trgovinah? ali samo preko spleta tudi v tujini. Ker potem bi ga jaz kupila aprila v Londonu, drugače bo pa sedaj kupila v Sloveniji enega druge barve.
Pa če kdo slučajo ve kakšno tujo stran, ki bi dostavljala iPod iz tujine, bi bila hvaležna (eBay odpade pri tem).
Aja, drgač pa js neb mela iPod Shuffle- bi me preveč nerviral, da brez ekrana. Nano pa Classic sta pa res fajn- js bi tud rdečga mela (pa še del gre v dobrodelne namene).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jaz mam pa tega. Želela sicer rdečega, samo ga takrat sploh ni bilo (je reku, da najbližje v Rimu, right ). Mi je pa ta generacija ful boljša od teh čis ta novih (za moje pojme so šli s to obliko korak nazaj).
*hox* napisal/-a:^^ A se ne zamenja to samo ohišje?
Sestrična bi tega. Uno k sam menjaš ohišje je men bedno. Tale je pa tak fajn. Sej js bi ga tud, če bi imela denar
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Men so ful lepi ti tanovi nano. Mela bi zelenga. Sam mi je pa vseen mal škoda dat tok keša ... zmeri si govorim, da mal še našparam, pol si ga bom pa kupla, ampak več dnarja ko mam našparanga, težje mi je vzet tok stran za tole.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
*hox* napisal/-a:^^ A se ne zamenja to samo ohišje?
Sestrična bi tega. Uno k sam menjaš ohišje je men bedno. Tale je pa tak fajn. Sej js bi ga tud, če bi imela denar
Zakaj bedno? Sej se sploh ne vidi da je druga ploščica. Js mam tazga v črni barvi in vem, da se je dalo takrat dobit tut ohišja (pač za prvo stran ipoda).
Ni isto. Ker tisto se da čez. Ja, kompliciramo. Sam je različen material, vid se da je gor dano.