positive vibration napisal/-a:Lahko, ampak je potem samoplačniško.
Ja... jaz sem šla tud enkrat na samoplačniško, ker mi osebna zdravnica ni hotela dat napotnice za laboratorij

Plačala pa sem 9 €. Meni se to ne zdi veliko

positive vibration napisal/-a:lakeesha napisal/-a:zanima me, če greš lahko kadarkoli na pregled krvi, al morš bit pod nujno neki bolan da daš kri?
jez sm zadnjič enkrat rekla dohtarci, da bi šla na pregled (ker se sploh ne spomnem kdaj sm bla nazadnje, ene 7,8 let nazaj), pa me ni hotla poslat v laboratorij...
sej se v redu počutim pa vse, sam zanima me kako je s krvjo, če je vse gut...
hvala za odg.
Lahko, ampak je potem samoplačniško.
 )
 ) )
 )
Nincha II napisal/-a:A mogoče kdo ve, katera živila motijo absorbcijo železa v krvi?
Slišala sem, da je to kava, zeleni čaj, mlečni izdelki... a je še kaj?
 sam ne vem če se dobi brez recepta, aja pa še to belega, torej z doplačilom...
  sam ne vem če se dobi brez recepta, aja pa še to belega, torej z doplačilom...
 aja, čaj baje na splošno moti, ne samo zelen, ampak vsi... Pa magnezij, kalcij (če uživaš več šumečk npr)...
 aja, čaj baje na splošno moti, ne samo zelen, ampak vsi... Pa magnezij, kalcij (če uživaš več šumečk npr)...
 ti bodo lepo razložil kako in kaj
  ti bodo lepo razložil kako in kaj  
 Najprej mi je zdravnica predpisala ena zdravila, pa sem se zaradi možnih stranskih učinkov potem najprej odločila poskusiti te brez recepta... in je zelo pomagalo, na koncu sem imela še celo preveč železa in sem morala nehat
 Najprej mi je zdravnica predpisala ena zdravila, pa sem se zaradi možnih stranskih učinkov potem najprej odločila poskusiti te brez recepta... in je zelo pomagalo, na koncu sem imela še celo preveč železa in sem morala nehat