Cosmopolitan napisal/-a:Ker trenirka in čevlji z visoko peto ne sodijo skupaj, predlagamo, da so, čeprav gre za športni dogodek, tvoja oblačila primerna obutvi.
Tukaj se pa niste ravno najbolj striktno držali pravil, namreč zmagovalka je oblečena v bombažne kratke hlače, ki so narejene za tek ter vidi se, da ima spodaj športni nedrček, ki je prav tako namenjen teku. In se popolnoma strinjam, da je tale deklica verjetno atletinja. Pač znašla se je in vedela je, da bo kot atletinja zlahka pometla z konkurenco in odnesla domov 1000eurov v pičli minuti ali celo manj.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
Jst ženski privoščim zmago!
Sej tud če bi imela nek "fancy outfit" ni nujno da zaradi tega ne bi zmagala. Recimo v kšnih kiklah se da prav tako dobro tečt
Hehe, zanimivo je bilo tole. Zmagovalki pa seveda čestitke, ker je v nevarno visokih štiklah takole pometla s konkurenco (kolikor sem videla po tv, je imela kar dosti prednosti).
Tamala` napisal/-a:Med vsemi, ki boste glasovale za vam najljubšo fotografijo, bodo na koncu izžrebali deset prejemnikov luštnih nagrad..
Jaz ne bi bila jaz, ce ne bi malo pokomentirala - kako ste pa izbirali te fotografije?!? Tri se fokusa nimajo? Pri eni kar neka bela crta cez pol slike?! Nisem nek fotograf, pa mi je jasno, da so vse razen dveh slik tukaj zanic ze kot fotke, da o umetniskem vtisu in motivu sploh ne bi.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Tamala` napisal/-a:Med vsemi, ki boste glasovale za vam najljubšo fotografijo, bodo na koncu izžrebali deset prejemnikov luštnih nagrad..
Jaz ne bi bila jaz, ce ne bi malo pokomentirala - kako ste pa izbirali te fotografije?!? Tri se fokusa nimajo? Pri eni kar neka bela crta cez pol slike?! Nisem nek fotograf, pa mi je jasno, da so vse razen dveh slik tukaj zanic ze kot fotke, da o umetniskem vtisu in motivu sploh ne bi.
To je moja slikica. Bela crta je pa mislim da od stange Pa ne vem kako naj bi ble ne vem kok dobre slike, ce so one laufale pa se ful je bla guzva in res nisi mogu nares res lepe slikce.