elektronika prevladuje pr meni to je men zakon za to živim drugač pa rnb soul house pod elektro pa techno hardtechno house-za doma dnb progressive... pa nemaram južnih :S ipd.. drugač cetinski mi je gut no.. ma rada mam skor vso muzko ja odvisn od razpoloženja.. pa tut kej komercialnega rocka metala se najde k kkšni himi pa korni č me trga ja
glamBABY napisal/-a:elektronika prevladuje pr meni to je men zakon za to živim ...pod elektro pa techno hardtechno house-za doma dnb progressive... pa nemaram južnih :S ipd.. drugač cetinski mi je gut no.. ma rada mam skor vso muzko ja odvisn od razpoloženja..
Mal predelala tvoj post in zdej se lahko samo se podpism spodi...
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
iskala na googlu špansko, ampak nč za moja ušesa, rada bi kej tazga kokr je ta nou komad od Shakire in alejadra sanz....kdo kej ve? dejte mi mejčkn pomagat...
uh pa poglejmo vse no ne vse skoraj vse...: -r'n'b -rep -hip hop -rock -punk -metal(skoraj vse zvrsti) -klasiko(mocart, bethoven...) -opera(zelo mi je vsec opera carmen) tak kot sem rekla skoraj vse ne bi mogla izbirat.. ne maram pa tehna rejva narodnih komerciale popa....
Mene pa zanima zakaj v anketi ni rap-a.... mislm..... cist zaprepadena sm bla ko ga na anketi nism najdla..... drgac pa rap, pa r&b, pa kdaj kko klasiko........
uh pa poglejmo vse no ne vse skoraj vse...: -r'n'b -rep -hip hop -rock -punk -metal(skoraj vse zvrsti) -klasiko(mocart, bethoven...) -opera(zelo mi je vsec opera carmen)