sanjski poklic

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objava Napisal/-a baby girl »

hehe ledenka itq d vas bom omenla v zahvali :zustimm: :wink: :lol:
se slisimo :hallo:
can you keep up
baby boy
Uporabniški avatar
Karamela
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: sanjski poklic

Neprebrana objava Napisal/-a Karamela »

pjotra napisal/-a:Mene pa zanima, kakšno službo si želite, kakšen je vaš cilj in kje in kaj bi najraje delale. Pa koliko ste pripravljene narediti da boste prišle do tega cilja?

Imam takšno službo. Uživam v tem, da je moja služba vplivna oz. da imam sama moč s katero lahko vplivam na določene pomembne odločitve v ...
Do cilja mi je pa pomagal CV in ne kaj drugega kot kdo sklepa zaradi mojih osebnih življenjskih nazorov.
Curiosity killed the Cat ...
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SG
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Kunigunda »

Kunigunda napisal/-a:odvetnica

se že 3 leta matram,pa mislim da se bom še kr vrsto let...sam si to že od nekdaj zares želim postati :roll:

se popravljam... :oops: ...na tečaju retorike me je namreč prešinilo spoznanje,da sploh ne sodim na pravo,zato sem ukrepala in grem drugo leto na fdv...sanski poklic bom odkrivala sproti :)
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objava Napisal/-a _n_j_i_n_s_a_ »

sanjski poklic : kakrsnokoli delo z otroci
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

jaz bi bila manikenka ali pa filmska igralka. v bolj realističnem pogledu pa kakšna poslovna ženska
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

manikenka :lol: :cry: :lol:

Raziskovalec oz. kakrsn kol poklic k ne delas ceu tedn od 7ih do 15ih :!:
Gone
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Dorotea napisal/-a:Profesorica slovenščine ali pa splošni zdravnik :D :D

opa opa ... jst pa upam, da bom nekoč profesorica Slovenščine ... :wink: :D Delam na tem ... :razz:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

*Ancy* napisal/-a:hm moj sanjski poklic :gruebel: glede na to da še nism končala srednje šole nimam še nekega sanjskega poklica, ampk bi zlo rada delala v evropski uniji kot prevajalka... :razz: k mam ful rada jezike pa to...

Ancy, jz sm bil lih pred kratkim tm - ful iščejo tolmače pa prevajalce - če vpišeš francoščino si zmagala :). Tko da službo, če si želiš živeti tam, boš gotovo dobila. Good luck.
Tko nekak...
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Jaz sem pa bodoča slovenistka in novinarka, ampak me nekako to dvoje sploh ne veseli. Najraje bi bila frizerka, kozmetičarka al pa medicinska sestra. Zelo resno sem razmišljala, da bi šla na zdravstveno nego, ampak je nekako moj strah pred krvjo prevladal. Sicer se navadiš na kri in ti je to nekaj čisto običajnega, ampak vseeno nism hotla tvegat. Res mi je žal, ker bi za to lahko rekla, da je moj sanjski poklic. :tear:
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

Lusne zelje.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Re: sanjski poklic

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Jaz bi pa v osnovni šoli (čisto vseeno kateri razred) učila likovni pouk. Iščem in iščem, pa ne najdem, ampak še kar naprej iščem...
In upam, da enkrat dobim. To bi bil sanjski poklic zame.
Uporabniški avatar
lolo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lolo »

Jz bi bla pa rada skrivna agentka, no, neki med Sydney Bristow (ALIAS) in Laro Croft :twisted:
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Škoda je le, da take bejbe/agentke/ženski McGayver obstajajo samo v filmih. Nekak ne nasedem temu, da prebuta 200 dedcev in še zmeri tako prekleto dobro zgleda :D Ti pa želim seveda, da se boš temu čimbolj približala, obvezno s trivremenskim Taftom v roki :razz:
Uporabniški avatar
lolo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lolo »

Ancica napisal/-a:Škoda je le, da take bejbe/agentke/ženski McGayver obstajajo samo v filmih. Nekak ne nasedem temu, da prebuta 200 dedcev in še zmeri tako prekleto dobro zgleda :D Ti pa želim seveda, da se boš temu čimbolj približala, obvezno s trivremenskim Taftom v roki :razz:

:lol: tnx :D ...če ne v resnici pa vsaj v kkšnem filmu :cool:
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Piglet »

Sm študirala in pravo in zdej bom še novinarstvo doštudirala, pa sem do obojga uspela razvit čistokrvno sovraštvo! Jst že od nekdaj vem, da bom igrala u filmih, ker sem obsedena z čist vsakim aspektom nastajanja filma, ker skos hodim u kino in ker skos snemam svoje filme. Vem pa, da če ne bi igrala, tut ne bi mogla počet nič druzga u zvezi s filmom. Hollywood mi ni odbijajoč tko kokr večini, samo me ne zanima ravn mainstream, ampak bolj neodvisna umetniška produkcija. Rada mam folk, ki deli mojo obsedenost, ampak do zdej kle u Sloveniji še nobenmu ni uspel uresničit vsa moja pričakovanja. Zato sem se odločila za tujino. U Londonu me je obsedel musical in zaenkrat se bom posvetila temu, potem pa očitno u filme. Tko da je moj sanjski poklic zgleda tkole: vsakdan zvečer predstave na West Endu u kakšnem Chicagu al pa The Phantom of the Opera, dopoldne pa snemanje kakšnega finga angleškega filma, po možnosti drame. In da mi bo to ratal, sem pripravljena nardit popolnoma vse, razen spat s kakšnim idiotskim režiserjem.
Odgovori