Podaljševanje las
Jst sm se zdej mal zanimala pr eni frizerki, pa mi je rekla, da je najbolš, da so pramena... pa da so en zraven druzga, da ne pride pol tvoj las zraven (al neki tazga) in se vozli nardijo..
sm pa razmišlala, da bi si šla kupt podaljške nekam, k so baje kvalitetni, sam majo sam frizerji dostop(pa mi bo ena zrihtala) pa so en euro edn.. pol si jih bom pa na frizerski šoli dala not.. pa itak mam tok po stopničkah, da bi mela sam spodi še eno vrsto.. ene 60 pramen.. to bi me pa pol najcnej pršlo možn...
sm pa razmišlala, da bi si šla kupt podaljške nekam, k so baje kvalitetni, sam majo sam frizerji dostop(pa mi bo ena zrihtala) pa so en euro edn.. pol si jih bom pa na frizerski šoli dala not.. pa itak mam tok po stopničkah, da bi mela sam spodi še eno vrsto.. ene 60 pramen.. to bi me pa pol najcnej pršlo možn...
U glavnem malo sem se zanimala glede tega - v Celju v Kacu baje delajo to, ampak ne tako, da ti lepijo ampak z neko ultrazvočno metodo, ki las niti malo ne poškoduje, poleg tega je ogromno uporabnic napisalo, da je super, da nimajo težav ter da je ogromna razlika glede na klasični način (lepljenje z voskom). U bistvu se sploh ne vidi, da imaš podaljšane.
Svetujejo pa, da imaš vsaj 10 cm dolge pred podaljšanjem. Jaz bi jih malo zgostila, ker imam dolge skoraj pol metra, pa bi mi blo fu dobro, da bi bilo še malo gostejši
Sicer pa imajo forum z vprašanji in odgovori (so ful prijazni in na vse ažurno odgovorijo), tako da tam boste lahko prebrale vse če vas zanima.
Svetujejo pa, da imaš vsaj 10 cm dolge pred podaljšanjem. Jaz bi jih malo zgostila, ker imam dolge skoraj pol metra, pa bi mi blo fu dobro, da bi bilo še malo gostejši

Sicer pa imajo forum z vprašanji in odgovori (so ful prijazni in na vse ažurno odgovorijo), tako da tam boste lahko prebrale vse če vas zanima.
-
- Sramežljivka
densy napisal/-a:Shannon napisal/-a:Ja, ampak od maskare nimaš pol zjebanih trepalnic (vsaj praviloma), od umetnih las pa pol nimaš ravno pleasant looking skalpa.
kaj si hotla povedat? a se da naslednjič po slovensk?
haha pa edin ta beseda, ki si jo odebelila, je slovenska. bojda je skalp lobanja. in ja, če ti ne naredijo kvalitetno, ni kej preveč lepo za pogledat.
pixie napisal/-a:jst sm pa enkrt mela(kakih 5 al 6 let nazaj) uštukane lase-kitke po celi glavi. takrat sm dala 25000sit, delala pa mi jih je 10 ur. sm jih mela od spomladi pa do jeseni, s tem da sm si šla vmes popravit spredaj 2 vrsti kitk k sm nosila čop pa se je vidlo kolk so mi zrase.
živjo,a te je kaj lasišče bolelo,in ko si dala kitke dol si imela svoje lase uničene ali stanjšane.lep pozdrav