Kaj bi počeli z 75.000 EUR.

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

- Kupila bi mejčken vikend ob morju
- Fanta bi peljala na daljši dopust
- Staršem bi kupila darilo kot zahvalo za vse kar sta naredila zame
- Ostalo bi pa shranila za težke čase :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
tejči2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tejči2 »

Definitivno eno dobro parcelo in začela z gradnjo hiške. To so moje sanje in ta denar bi bil za začetek dober. Heheh.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

tejči2 napisal/-a:Definitivno eno dobro parcelo in začela z gradnjo hiške. To so moje sanje in ta denar bi bil za začetek dober.

točno to bi jst naredila, z razliko da parcelo midva že mava. je pa to res fajn začetek, ker preden sploh začneš graditi hišo, daš veliko denarja (arhitekt, komunalni prispevek itd.), tko da ti vsak evro prav pride
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Vložila bi denar v nakup nepremičnine, če bi kaj ostalo pa bi varno na banko naložila.
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Wien

Neprebrana objava Napisal/-a Nelaa »

m-3 napisal/-a:to vse bi ti s takim malim denarjem? če ene 2 stvari odstraniš z liste pa si pri ostalem zelo skromna, bi ti mogoče šlo (odstraniš trgovino pa svoje stanovanje, ok pa mogoče še tisto v prlekiji)

lp

Ne ne, mislila sem ali ...ali ne?
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Gregorius »

Nelaa napisal/-a:
m-3 napisal/-a:to vse bi ti s takim malim denarjem? če ene 2 stvari odstraniš z liste pa si pri ostalem zelo skromna, bi ti mogoče šlo (odstraniš trgovino pa svoje stanovanje, ok pa mogoče še tisto v prlekiji)

lp

Ne ne, mislila sem ali ...ali ne?

Kakšne želje...:)...manjka samo še kakšna 0, da bo vse to...

Zakaj pa hiša v Prlekiji....če se pa seliš..:)

Jaz bi pa 75.000 EUR dobro naložil, da bi za par let, podvojil ali pa celo potrojil..:) in potem si naredil hiško..:)
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
m-3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a m-3 »

katera pa je to dobra naložba, da boš za ziher v par letih podvojil, potrojil? :P to so že tvegane nalože, tak donos v tok kratkem času. Je več verjetnosti, da izgubiš kot da dobiš ;)

lp
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jagodka85 napisal/-a:šoping v londonu, avto, potovanje... to je to :D

No ja, mogoče bi namest šopinga dala nakup parcele, tko kot je ena že omenla. Na svoje je dandanes res težko pridt in ja res je, vsak evro prou pride. Jst še dolg ne bom na svoje .... (bom pa vpisala en listek za super loto in bom zadela en maljon evrov pa bom uživala nekje na obrobju Londona :P ).
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jaz bi pa mojemu rekla:"Na, te pa zdaj lejko napraviva eno malo foxy." :D

heh, joke, prvo bi sla v šopiiiiiiiiiiiiiing, cote in to, darilca za najdrazje, nekaj bi imela za sproti, nekaj bi vlozila v vzajemne sklade, cez nekaj casa pa bi zacela zidat eno "štalco" za naju...

Itak bi se prehitro bila brez $, glede na to, da ne vem prevec ravnati z $ :(
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Meni bi bilo bolj zanimivo vprašanje, kaj bi naredila z milijonom evrov ... to ti res obrne življenje na glavo.
S 75.000 pa ne vem ... verjetno bi si "privoščila" kredit za stanovanje :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka

m-3 napisal/-a:katera pa je to dobra naložba, da boš za ziher v par letih podvojil, potrojil? :P to so že tvegane nalože, tak donos v tok kratkem času. Je več verjetnosti, da izgubiš kot da dobiš ;)

lp

če kaj spremljaš te stvari...pač ni....npr. kak nepremičnina na pravem mestu???..pa npr 20 % donos (kar res ni veliko) na leto, je to po 4 letih podvojeno....
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Coco.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Coco. »

Zgradila bi hišo :D :D
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arnela »

Definitivno bi vlozila v nepremičnine in se veselila kasnejsemu dobicku :D
m-3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a m-3 »

Gregorius napisal/-a:
m-3 napisal/-a:katera pa je to dobra naložba, da boš za ziher v par letih podvojil, potrojil? :P to so že tvegane nalože, tak donos v tok kratkem času. Je več verjetnosti, da izgubiš kot da dobiš ;)

lp

če kaj spremljaš te stvari...pač ni....npr. kak nepremičnina na pravem mestu???..pa npr 20 % donos (kar res ni veliko) na leto, je to po 4 letih podvojeno....

katero nepremičnino na dobrem mestu boš kupil za tak denar? sej obstajajo naložbe, kjer se to da, samo ni vse tok lahko kot samo "dobro" naložit.

povej katero mesto je dobro za nepremičnino, katera naložba mi bo ziher prnesla 20%?

Ker sklepam, da bi to bla večina tvojega denarja, dvomim da bi si ga upal kar tko nalagat v tvegane naložbe.. da podvojiš v treh letih rabiš 30% donosnost, da potrojiš v treh letih pa potrebuješ 45%. in ne to niso male donosnosti za naložbe, tukaj se že zelo igraš z denarjem. Če bi blo tko lahko bi bli vsi bogati ;)

plus da to more biti čisti donos, brez 20% davka na dobiček (ali pač na nepremičnine, zavarovalniške posle ipd.), dohodnine in pa vstopnih, izstopnih ter upravljalskih stroškov ;)

lp
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka

m-3 napisal/-a:Ker sklepam, da bi to bla večina tvojega denarja, dvomim da bi si ga upal kar tko nalagat v tvegane naložbe.. da podvojiš v treh letih rabiš 30% donosnost, da potrojiš v treh letih pa potrebuješ 45%. in ne to niso male donosnosti za naložbe, tukaj se že zelo igraš z denarjem. Če bi blo tko lahko bi bli vsi bogati ;)

plus da to more biti čisti donos, brez 20% davka na dobiček (ali pač na nepremičnine, zavarovalniške posle ipd.), dohodnine in pa vstopnih, izstopnih ter upravljalskih stroškov ;)

lp

Saj pravim, da ne moreš to brezglavo nekam vložit tko veliko denarja...malo pa se že moraš razumet...jaz sem ekonomist in pač vlagam v ene dobre zadeve in vidim kako je. Pa nisem govoril o 30 in 45 % donosih, ampak o 20 % donosu, kar v 4 letih podvoji vsoto.
Odgovori