ko tip odpove.....večkrat
-
- Komunikatorka
- delusional
- Cosmopsiho
Malishka napisal/-a:Js se tud čist najdem v tej temi... Nikdar ni mel noben moj partner problemov z erekcijo, zdej sm pa z enim že 2 leti v vezi ampak se še zmerej ponavla začetna zgodba - na začetku je tip čist zrajcan in ma trdega, pol pa ko začneva seksat mu kr dol padeEdino ene trikrat se je zgodilo da mu je pršlo ko je bil v meni, ponavadi morm pol oralca nardit al ga pa v roke vzet ker drugače mu sploh ne pride
Sm misla na začetku da je pač trema ampak to se zdej že skos ponavlja... Pa seksava skor vedno ko sva skupej (3x na teden približno)... Sm se skušala tud pogovorit z njim ker mi je blo hudo, sm misla da je problem v meni in sm tud prejokala nekej zarad tega ampak je reku da nism kriva, da je problem v njegovem prjatlu... Trudim se pa po mojim najboljših močeh, mislim da mam kr močne vaginalne mišice in tud veliko menjavava položaje ampak brez uspeha... Kaj bi ve nardile na morjem mestu?? Ker sm na kraju obupala, še zmerej mislim da je problem v meni...
to pomeni, da tipa nekaj grozno obdija pri tebi. sploh mu ne paše bit v tebi, ker ga nekaj odbija - pač ti kot oseba. ne vidi te kot zensko, ki bi jo hotel napolnit s svojo spermo in imet z njo potomce. zakaj, ne vem.
Seveda, zdaj je on vsega kriv.Little fairy napisal/-a:Seveda nisi ti kriva![]()
Dejansko je problem pri njemu in sam se bo moral spopast z njim.
Ker je iz tvojega zapisa razvidno, da vzrok ni fiziološki, naj poišče psihoterapevtsko pomoč.

delusional napisal/-a:to pomeni, da tipa nekaj grozno odbija pri tebi. sploh mu ne paše bit v tebi, ker ga nekaj odbija - pač ti kot oseba. ne vidi te kot zensko, ki bi jo hotel napolnit s svojo spermo in imet z njo potomce. zakaj, ne vem.
Tudi meni ne bi stal na punco, ki me videzno ne bi privlačila, pa je lahko še tako oh in sploh dobrega srca, odlična sogovornica in nevemkajševse.
- delusional
- Cosmopsiho
Ampak zakaj bi potem vztrajal z mano?
Ker sem hotela že prekinit ker si očitno pri seksu ne ustrezava ampak ni hotel sploh slišat za to... Pravi da me ima najrajši od vsake punce katero je imel (in teh je blo po mojih informacijah kar nekej - tip je UUUF
) in da ima z menoj načrte za skupno prihodnost... Zato mi ne štima vse skupaj 

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:je pri vseh imel take probleme al samo pri tebi![]()
Nevem ker se izmika da bi sploh se pogovarjala o tem, js si pa tud ne upam pol spraševat...
Torej je vaše mišljenje v tej smeri da je najina veza zgrešena, predvidevam?
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:
to pomeni, da tipa nekaj grozno obdija pri tebi. sploh mu ne paše bit v tebi, ker ga nekaj odbija - pač ti kot oseba. ne vidi te kot zensko, ki bi jo hotel napolnit s svojo spermo in imet z njo potomce. zakaj, ne vem.
Ne govori neumnosti, ker to niti slučajno ne drži!
Res misliš, da bi s punco fural zvezo 2 leti, če bi ga nekaj tako grozno motil na njej?
Včasih se tudi motim

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
delusional napisal/-a:2 leti sta skupaj in še zdej nisi razčistila zakaj nima trdega kurca v tebi![]()
torej ti z njim sploh še nisi dozivela orgazma... vsej vaginalnega ne...
si pomagaš vsej s kakim dildotom![]()
ker imet tipa 2 leti in bit brez nečesa trdega v pič.ki more bit zelo frustrirajoče...
Doživela sm jih, brez skrbi

Tezej napisal/-a:delusional napisal/-a:
Ne govori neumnosti, ker to niti slučajno ne drži!
Res misliš, da bi s punco fural zvezo 2 leti, če bi ga nekaj tako grozno motil na njej?
To tud mene zanima, dvomim da bi zdržala 2 leti oz. kmalu že 3 leta.
purple_rain napisal/-a:^^...hkrati pa noče govort o svoji preteklosti. Mal čudn tip.
Mene bi to kr precej zmotilo.
Ne da noče govorit o preteklosti, noče govorit o njegovem problemu, js si ne upam vprašat ker se bojim da bo užaljen.
- delusional
- Cosmopsiho