gejba napisal/-a:Secrets Of The Past: Matryoshka Doll, Meet You In Budapest, Glittering Daylight, Flowerfields.
Imam vse, razen belega
Happy
Moonlight kolekcija mi pa ni bila všeč. Komaj pa čakam naslednjo- All I Want
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Bela- not my cup of tea. Mam rajši "dejanske" barve bolj za pogumne.
Kater je pa tebi najljubši? Očitno modri?
Aja, eno vprašanje: Ti ko lakiraš nohte za fotkanje, a to vse v enem dnevu? Ali pač vsakega drug dan, ali kako?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mi bo še žal da je moj kupljeni namenjen sestrični.
Če bi že pred nakupom vidla fotke, bi 2 vzela tak se mi je zdel v flaški pa preveč svetlo moder in se mi zdelo, da ga itak nebi nosila.
Sicer pa bo v Mullerju na Čopovi verjetno že danes ta kolekcija, ali pa v prihodnjih dneh (te kolekcije sploh niso meli še razstavljeno, ampak za pultom in sem nafehtala 3 lakce in 1 lip gloss )
*mala* napisal/-a:Mi bo še žal da je moj kupljeni namenjen sestrični.
Če bi že pred nakupom vidla fotke, bi 2 vzela tak se mi je zdel v flaški pa preveč svetlo moder in se mi zdelo, da ga itak nebi nosila.
Sicer pa bo v Mullerju na Čopovi verjetno že danes ta kolekcija, ali pa v prihodnjih dneh (te kolekcije sploh niso meli še razstavljeno, ampak za pultom in sem nafehtala 3 lakce in 1 lip gloss )
Ej kako se kej obnesejo lip glossi? Je barva dejansko opazna al je npr. roza in oranžen neki podobnga oz. se vidi samo prozorn gloss. Js bi oranznga
A to misliš iz tanove kolekcije?
Jaz imam desnega in se praktično nič ne obarva. Ima pa ogromno bleščic.
Od ostalih lip glossov se mi zdi pa da samo živo rdeč obarva (ta pa kar mal preveč- vsaj za moj okus).