Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Re: Priznam da... #19

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

tenisac :rofl: :lol:

priznam, da bi ta forum priporočala vsem, ki se želijo malo režat. :P
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

tenisac napisal/-a:-da sem posrečen fant

umrla :mrgreen:
- res si posrečen ja
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tenisac »

-me res zanima, kaj je bilo smešno hayley in Ash
-glih jem kokice
-mi je žal, ker so dans naše basketašice do 18 let izgubile v četrtfinalu EP-ja v Celju
-me zelo zanima kakšni sta hayley in čuftika v živo
-rad berem "ženske" forume
-da rad slišim oz. preberem, ko ženska reče oz. napiše eno stvar, ki naj zaenkrat še ostane skrivnost
-da sem zanimiv in precizen
-da imam rad kokice
-da razmišljam, da bi se prijavil na swing(ples) tečaj
-zadnje čase vse bolj čutim, da prihaja ženska mojih sanj
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- da fak kako se počutim staro, ko vidim kakšno punco svojih let ali celo mlajšo nosečo, si niti približno tega ne predstavljam pri sebi ali kateri izmed ožjih kolegic :eek:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tenisac »

-me zanima zakaj si hayley sebe ne predstavlja kot mamico, saj nima 18 ali 20 let(vsaj po mojem)
-je šport boljši od politike
-je cosmopolitan bolj zanimiv od Men's Healtha
-smo ljudje zelo različni, pa vendar zelo podobni
-me je prej obiskala kobilica in to v stolpnici v 10+ nadstropju
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Chaski »

:)
Zadnjič spremenil Chaski, dne 02. Apr. 2021 22:31, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da sovražim svoje življenje
- da nič ni tak kot bi moglo biti
- da komaj čakam, da mineta ta dva mesca pa pol
- da bi naj oktobra nadaljevala s faksom...čemu le, službe itak z nobeno izmed svojih izobrazb ne bom dobila
- da delam eno napako za drugo in nič ne kaže, da bi se to naj kdaj nehalo
- da si želim, da bi lahko vse začela znova
- da eh...
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cauliflower »

* je bil danasnji zur cisti uspeh :D
* mi ni zal casa, ki sem ga vlozila v izdelavo filmcka...res je dobro izpadel, same pozitivne kritike; osebama, ki jima je bil namenjen, je pa tudi veliko pomenil. Skratka, zelo sem zadovoljna in vesela :)
* mi veliko pomeni pohvala doticne osebe; mogoce celo bolj kot hvaleznost naslovnikov filmcka, hmmmm ...

* sem pravkar prvic naredila eno spontano stvar --> recimo, da sem stopila iz comfort zone. Obcutek: neverjetno dober :D upam samo, da bom za to nagrajena :ja:

* sem po tem dogodku prijetno vznemirjena in zdaj ne morem spati... upam, da bo po izpovedi tu na forumu, lazje. Aaaaa!! Res no, sama sebe presenecam!

* drzite pesti, da se vse super iztece!
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ - lol tenisac, kolko bi mi pa ti dal? a misliš da sem že kaka milfy?

-da mi je hudo za HuDoBa in upam,da se ji stvari obrnejo na bolje. Me kar malo zanima kaj sedaj počne in na kakšen način bi si želela začeti znova..

-grem zdej tečt
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

cauliflower, super! držim pesti!

* da sem prijetno presenečena nad tem, kaj vse se mi ljubi v nedeljo zjutraj že počet

* mi grejo kronični jamrači zelo na živce

* mi je všeč smer, ki sem jo izbrala v življenju
As your lover describes you, so you are.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

cauliflower, super! držim pesti!

* da sem prijetno presenečena nad tem, kaj vse se mi ljubi v nedeljo zjutraj že počet

* mi grejo kronični jamrači zelo na živce

* mi je všeč smer, ki sem jo izbrala v življenju
As your lover describes you, so you are.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

HuDoBa napisal/-a:- da sovražim svoje življenje
- da nič ni tak kot bi moglo biti
- da komaj čakam, da mineta ta dva mesca pa pol
- da bi naj oktobra nadaljevala s faksom...čemu le, službe itak z nobeno izmed svojih izobrazb ne bom dobila
- da delam eno napako za drugo in nič ne kaže, da bi se to naj kdaj nehalo
- da si želim, da bi lahko vse začela znova
- da eh...

stvari se v življenju tako hitro obrnejo, da se nima smisla preveč sekirat zaradi danega trenutka.

- da bolj ali manj vsi okoli mene, ki delajo na tem, da bi dobili službo, na koncu tudi delajo. je pa res, da je nekje treba začet. samo brez panike.
- da sem mislila, da s svojo izobrazbo nikoli ne bom dobila službe na svojem področju in delala pač druge stvari. glej ga zlomka, sedaj delam tudi stvari, za katere sem hodila na faks in še druge, zaradi katerih sem hotela vpisat še en faks. še dobro, da ga nisem :D praksa je le praksa!
- da imam super službo, čeprav je nedelja in se morem spokat za komp. ampak se bom vsaj zabavala poleg.
- da se je eni frendici ravno posrala super služba v tujini. taka, kot si jo je želela, v mestu, kjer si je želela živet.
okenska.polica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a okenska.polica »

- da sem celo svoje otroštvo, srednješolska leta, faks in še zgodnjo odraslo dobo preživela v prepričanju, da sem grda in nezanimiva. Imela sem močne občutke manjvrednosti, sramu, ...
- da se niti slikat nisem hotela, ker sem se sama sebi zdela tako grda in imam iz obdobja srednje šole in faksa le par slik. Če jih sedaj pogledam, pa vidm na njih lepo punco
- da se zadnji dve leti sueper počutim v svoji koži, imam zdravo samozavest in sem celo sama sebi všeč
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- da bolj ali manj vsi okoli mene, ki delajo na tem, da bi dobili službo, na koncu tudi delajo. je pa res, da je nekje treba začet. samo brez panike.
- da sem mislila, da s svojo izobrazbo nikoli ne bom dobila službe na svojem področju in delala pač druge stvari. glej ga zlomka, sedaj delam tudi stvari, za katere sem hodila na faks in še druge, zaradi katerih sem hotela vpisat še en faks. še dobro, da ga nisem :D praksa je le praksa!
- da imam super službo, čeprav je nedelja in se morem spokat za komp. ampak se bom vsaj zabavala poleg.
- da se je eni frendici ravno posrala super služba v tujini. taka, kot si jo je želela, v mestu, kjer si je želela živet.

Waa zakon! Se ne bi branila sploh zadnje alineje :mrgreen:

- je bilo to zadnje leto najtežje v mojem življenju do sedaj

- sem nekaj časa nazaj sovražila situacijo, v kateri sem se nahajala, sem se kakšno leto pobirala in zdaj ni perfektno, ampak je ok, zadovoljivo, lahko rečem, da sem srečna s tem kar imam.

- te slabe izkušnje lahko naučijo veliko več od dobrih

- sem zadovoljna z vsemi svojimi aktivnostmi, odločitvami, na novo pridobljenimi pogledi na svet v zadnjem letu. Sem v bistvu bila v tem obdobju najbolj pozitivna in optimistična nasploh, je pomagalo, ker sem imela tudi takšne ljudi okrog sebe, mi drugega itak ni preostalo.

- vem kaj imam rada, ampak še vedno še naprej iščem,dopolnjujem idejo o tem kaj bi počela

- poletne temperature dobro vplivajo na glasilke

- bi šla wakeboardat, upam da znese kaj septembra, ko bodo vse obveznosti za fax opravljene

- sem sedaj veliko bolj prepričana v to, da če nisem srečna, je to samo moja krivda in ne nesrečno naključje situacij ter zadeva tudi to, da ne zahtevam preveč od sebe in si postopoma vzamem toliko, kolikor bom sposobna premleti naenkrat.

- je vendarle najpomembnejše, da/če lahko za večino časa rečem, da uživam v trenutku, v sedanjosti, ne glede, kaj bo jutri.(do ene razumne mere seveda)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MarijaNana »

floribunda napisal/-a:- da bolj ali manj vsi okoli mene, ki delajo na tem, da bi dobili službo, na koncu tudi delajo. je pa res, da je nekje treba začet. samo brez panike.

- se sprašujem ''Kako pa je to mogoče?''
- sem še vedno depresivna, ker sem zaradi končanja magisterija izgubila službo na svojem področju, ki sem jo odlično opravljala in vem, da zdaj tam ostaja totalno nesposobna oseba
Zaklenjeno