Cosmo obdarovanje 2009
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Kaj se tiče strožjih ukrepov zoper uporabnico, bo presodila UG84, kot sem že napisala oziroma se lahko skupaj dogovoriva.
Meni je hudo, da se je to tudi letos pripetilo in da v takih temah sodelujejo ljudje, ki si to ne zaslužijo, ker ne znajo ceniti določenih stvari, hkrati mi je pa nesmiselno, da se objavlja njen naslov tukaj gor (Nia???) in da se sploh troši energijo, za nekoga, ki tega definitivno ni vreden.
Definitivno naj ta oseba dobi prepoved sodelovanja v tej temi.
Pa čakamo slikkkiiiiiceeeeeeeeee
Meni je hudo, da se je to tudi letos pripetilo in da v takih temah sodelujejo ljudje, ki si to ne zaslužijo, ker ne znajo ceniti določenih stvari, hkrati mi je pa nesmiselno, da se objavlja njen naslov tukaj gor (Nia???) in da se sploh troši energijo, za nekoga, ki tega definitivno ni vreden.
Definitivno naj ta oseba dobi prepoved sodelovanja v tej temi.
Pa čakamo slikkkiiiiiceeeeeeeeee

O, kolko ste se razpisali med tem, ko nisem bla gor. Sunshine, prosim glede na to, da je to drugič že bilo narejeno bi prosila, da tisti ban ni samo začasen. Če se da. Naj bo še za Haley za nazaj vrnjeno!
Drugače pa , sem malo googlala (itak, firbec), in ugotovila, da je punca 10 let mlajša od mene in mi je zaradi tega popolnoma ravno, hvala bogu, da je na koncu darilo prišlo v roke bolj odrasli osebi! (ker vem, da vas zanima _*Jagoda*_ je njen nick in itak ste ga že ugotovili).
Lupčka vsem, krasni ste! :bussi:
Drugače pa , sem malo googlala (itak, firbec), in ugotovila, da je punca 10 let mlajša od mene in mi je zaradi tega popolnoma ravno, hvala bogu, da je na koncu darilo prišlo v roke bolj odrasli osebi! (ker vem, da vas zanima _*Jagoda*_ je njen nick in itak ste ga že ugotovili).
Lupčka vsem, krasni ste! :bussi:
-
- Cosmopsiho
No s tem se pa nebi strinjala, da naj jo dokončno banna. Kaj boš pa imela od tega, da punci preprečiš branje na forumu? Dekleta, ki lansko leto sploh ni poslala darila, pa se ni bannalo. Bi prej morali njo.. Nekako vsi sprejmemo neko odgovornost in možne posledice, ko se prijavimo na to..Morda pa letos zopet katera ne dobi darila..Že s prvega bi pač morali preprečit, da ona sodeluje pa na to niste prej mislili. Tudi tisto, ko so pisali je blo meni brezveze " ja jaz sem na forumu že 7878687 let ampak pišem ful malo.."-ja wtf? Kaj mam od tega, da si na forumu že miljaužnt let, če dejansko niti enkrat nisem opazla neke specifične komunikacije od tebe..Torej ničesar ne vem o tebi(kar o nekaterih dosti vemo in je tako tu malo več zaupanja..).
Skratka, preprečit sodelovanje naslednje leto, bannat pa začasno(kaka dva tedna) z vnaprejšnjim opozorilom(ker to je butasto, da si kr bannan brez zs prej, da bo vsaj vedla za kaj je bannana
). In pa javno žigosanje!
Z 10089pisavo nick
Aja pa glede na to, da je Libido seznam kdo komu pošilja ušel neznano kam bi rekla da po novem letu povejo tisti, ki so poslali darilo(da se prepozna..pismo, kakšna posebnost, ime..) da bomo vedeli katere osebe darila niso poslale(če se bo to zgodilo).
Skratka, preprečit sodelovanje naslednje leto, bannat pa začasno(kaka dva tedna) z vnaprejšnjim opozorilom(ker to je butasto, da si kr bannan brez zs prej, da bo vsaj vedla za kaj je bannana

Aja pa glede na to, da je Libido seznam kdo komu pošilja ušel neznano kam bi rekla da po novem letu povejo tisti, ki so poslali darilo(da se prepozna..pismo, kakšna posebnost, ime..) da bomo vedeli katere osebe darila niso poslale(če se bo to zgodilo).
It was forever..but it didnt last long..
haley napisal/-a:Jochie napisal/-a:bi dal pa UG84 prvo nagrado za izvirnost darila: okvir s slikami iz teme "naše/vaše fotografije"!:D
upam, da se strinjate!
S temle se pa strinjam! Res ful izvirno!
Tudi jaz dam svoj glas

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
..Evelyn.. napisal/-a:No s tem se pa nebi strinjala, da naj jo dokončno banna. Kaj boš pa imela od tega, da punci preprečiš branje na forumu? Dekleta, ki lansko leto sploh ni poslala darila, pa se ni bannalo. Bi prej morali njo.. Nekako vsi sprejmemo neko odgovornost in možne posledice, ko se prijavimo na to..Morda pa letos zopet katera ne dobi darila..Že s prvega bi pač morali preprečit, da ona sodeluje pa na to niste prej mislili. Tudi tisto, ko so pisali je blo meni brezveze " ja jaz sem na forumu že 7878687 let ampak pišem ful malo.."-ja wtf? Kaj mam od tega, da si na forumu že miljaužnt let, če dejansko niti enkrat nisem opazla neke specifične komunikacije od tebe..Torej ničesar ne vem o tebi(kar o nekaterih dosti vemo in je tako tu malo več zaupanja..).
Skratka, preprečit sodelovanje naslednje leto, bannat pa začasno(kaka dva tedna) z vnaprejšnjim opozorilom(ker to je butasto, da si kr bannan brez zs prej, da bo vsaj vedla za kaj je bannana). In pa javno žigosanje!
Z 10089pisavo nick
Se strinjam sej sem Sunshine predlagala najprej začasen ban, amapk takrat nisem vedela, da je ista oseba baje lani enako naredila. In se mi zdi to zelo grdo.
Pa naj bo potem začasen ban, izučilo jo v nobenem primeru ne bo, ker ji je vseeno.
Tudi nam naj bo, pustimo njo ob strani, administrator naj jo pošlje v banovce za nekaj časa, potem je pa z moje strani itak na ignore.
Zgoraj sem boldala en del tvojega posta - ker nas nekaj še ni dobilo darila, res upam, da temu ne bo tako. Če bo, pošljem vsem, ki niso dobili darila, sama darilce. Samo zato, da nekaj vsak dobi! Bom 10. januarja pgledala na forumu kdo ni dobil darila.
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
-
- Cosmopsiho
Jaz sem bila pa prov pozorna in sem prov gledala, če so bo prijavila ta ista punca kot lani. Samo nisem hotla nič rečt, ker se mi ni zdelo fer da jo zdej neki osebno napadam, pa da se ji prepreči sodelovanje, ker sem mislila, da bo letos bolj poštena in ne bo istega naredila... No sedaj mi je pa žal, da nisem nič rekla prej