Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?
-
- Sramežljivka
Lep pozdrav.
Ukvarjam se z kozmetiko avon in vas use lepo povabim, da si ogledate nov katalog.
Nisem tukaj, da bi vam nekaj vsiljevala, ampak vam samo pokažem in ne se jezit
Če se bo katera odločila, se bom potrudila za popust in ob naročilo 3 izdelkov oz. glede na ceno lahko že en dražji bo prejela tudi simpatično darilce. Poleg tega pa imam tudi nagradice za kupce....use se prilagaja. Kar delam, delam z veseljem in ljubim kozmetiko, zato se mi ni težko potrudit za vas. PIšiti mi na mail extra.avon@gmail.com in povejte če ste se odločile za kakšen proizvod. Lahko pa preprosto kontaktirate za kakšen nasvet o izdelkih ali nasplošno predusem o negi kože inmake-up-u. vesela bom vseh
še link
http://www.avon.si/PRSuite/eBrochure.pa ... rNr=201111
Lp katy
Ukvarjam se z kozmetiko avon in vas use lepo povabim, da si ogledate nov katalog.
Nisem tukaj, da bi vam nekaj vsiljevala, ampak vam samo pokažem in ne se jezit

še link
http://www.avon.si/PRSuite/eBrochure.pa ... rNr=201111
Lp katy
-
- Cosmofrik
Vichy Aqualia Antiox. Sem mela testerčke, ki so me navdušili, pa sem si jo privoščila. Sem se počutla zelo pomembno, ker sem si pomojem prvič kupla kozmetični proizvod v lekarni.
slikca

slikca
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
- delusional
- Cosmopsiho
Moj nakup je bil sledeči:
Balzam za lase L'Oreal Elseve Total Repair 5
barva za lase - Subrina Charm
Green line Hydroactive vlažilno krema za normalno kožo
Predvsem sem navdušena nad vlažilno kremo Green Line, saj Jojobino olje in naravni vlažilci mojo kožo hitro globinsko in dolgotrajno vlažijo in hranijo, kar mi super odgovarja.
Balzam za lase L'Oreal Elseve Total Repair 5
barva za lase - Subrina Charm
Green line Hydroactive vlažilno krema za normalno kožo
Predvsem sem navdušena nad vlažilno kremo Green Line, saj Jojobino olje in naravni vlažilci mojo kožo hitro globinsko in dolgotrajno vlažijo in hranijo, kar mi super odgovarja.