Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

somebody napisal/-a:da mal poskusim oživet tole temo...
mene ful zanima od kje imajo nekateri/e uporabniki/uporabnice toliko stvari za prodat? npr. sj skoz videvam da ima olivera 123 ene posebne ponudbe.

Pa sej to skos eno in isto objavlja, sem jaz tudi že opazila :D Očitno ji ne rata prodat tistih nekaj cunj, pa jih skuša reklamirat pod različnimi slogani in ponudbami, nima vsakič drugih... sej danes pa že bajto prodaja, sem videla :D

Glede kopalk in perila pa še nikoli nisem videla, da bi kdo kaj rabljenega prodajal, vedno je novo oz. še z etiketami gor... dvomim, da bi komu na pamet padlo rabljeno prodajat :nixweiss: Pomoje so to kakšna darila ali nakupi preko spleta, ki jim niso všeč...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

nošenega ženskega spodnjega perila pa res ni težko prodat.. :P puncam za nosit mogoče že, tipa ki bi kupil pa ni težko najt :D
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

slovenc79 napisal/-a:nošenega ženskega spodnjega perila pa res ni težko prodat.. :P puncam za nosit mogoče že, tipa ki bi kupil pa ni težko najt :D

Kaj bo pa z njim? Od ženske ki je niti ne pozna, pa ne ve kakšna je?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Jaz tudi dvomim, da je ta fetiš tako razširjen :D Se pa spomnim, da sem enkrat brala, da naj bi na Japonskem postavili celo avtomate z rabljenimi ženskimi gatkami ali nekaj podobnega :|
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sem po forumih, vem stvari ;) se najde kupce..

več kot kupcev rabljenih moških gat jih je sigurno :P
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Ja, js se tut sprašujem, kaj delajo ženske pri nakupvanju, da morjo pol tok enih zadev prodajat. No, pa k bi blo usaj za pogledat, pa vsezgleda ful ponošeno, pa nasploh čudn stil (vsaj od nekaterih). Pol pa neko ponošeno majčko, k jo novo dobiš za 5€, prodaja za tolk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

men se pa to zelo v redu zdi da se oblačila čim bolj ponucajo. seveda mora bit cena temu primerna.. problem je, ko eni vse prodajajo za nevem kakšno ceno, drugi pa vržejo stran še čist dobra oblačila češ "saj tega ne bo nihče hotel nosti" čeprav podari se pa vedno lahko.
pa tudi problem je, če podarjaš stvari, eni jemljejo vse, potem pa več kot pol stran vržejo, pa je skor isto. zato se mi prodaja zdi bolje, da odžene vse neresne. ampak za mal denar seveda.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

al pa samo mal razgrneš obleke, slikaš pa pol se folk odloči kaj bi kupil :) meni gre blazno na živce ko vidim lepa oblačila kje v smeteh.. če drugega ne, vsaj v eno vrečo ali škatlo in zraven, da lahko kdo vzame :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

napišeš da samo osebni prevzem, problem solved :) seveda delaš to ko je že neki nabrano, ne vsake stvari posebej. če imaš nekaj majic, hlač, čevljev, neki se pa le dobi, ne? sploh se pa ne gre za zaslužek, važno je da se nekaj kar je še dobro in koristno ne vrže kar stran,
tudi jaz nosim smeti v smeti, pa vidim da so še lepa, kakšna še zavita v kaj al pa z obešalniki noter.. ne rečem če je neki že čist zjebano je prav da za stran.. sam cela omara da kr takole.. žalostno marsikomu dans bi prav prišlo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

saj pravim da se ne gre za denar..

ne moreš, sam dejstvo da jih ogormn folka stran meče sam zato da naredi plac v omari.. meni se to bolano zdi.
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DuL_ »

Eni vržemo stran,da naredimo plac v omari tak kot si reko. Eni pa dajo komu....Ne vem zakaj bi naj to blo bolano
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ker je še uporabne stvari stran metat največji polom kar jih je..

če že mečeš stran daj vsaj na kanto daj da lahko kdo vzame :) velik ljudi bi vzelo ampak jih je sram brskat po smeteh, pa tudi umaže se not v kanti. pri nas je to standard in če vidiš kje kaj, čez par ur ni več ker vedno kdo vzame :)

100% je nekdo tako vrgel stran kako stvar ki bi jo ti imel/a, nima veze kaj. če bi bila taka miselnost bolj razširjena kot ta finost bi blo stokrat manj tečnarjenja o krizi, premajhnih plačah itd..
Odgovori