Jaz: Ej, a si slišala da se bo una Daša iz Kmetije slikala za Playboy? Ona: Kaaaaaaaj?? Ona: Halo, vse živali na tisti kmetiji so ble lepše od nje. Ona: Še gospodarja bi rajši vidla v Playboyu kot njo.
Daša zdej hodi z enim od tekmovalcev za Sanjsko žensko 2, Sandijem iz Kranja, če se ga kera mogoče še spomne. Jaz se ga po tem, da je hodu tud s Sanjsko žensko 1 - Mišo Margan in je u enmu cajtngu enkrat povedala, da ji je ful lagal, pa jo varal...
klik!
^^ jaz ne razumem kaj ženske vidijo na tem tipu. Meni deluje kot en kretenček, kolko se spomnim iz sanjske ženske. a še grd je.
verjetno ma ful keša? al dobro seksa?
Ahaha. Tole mi je pa že čisto preveč ironično... Tip očitno bejbe pobira res le iz resničnostnih šovov (mogoče mu je na ego stopilo, ker je sam kaj kmalu izpadel iz njega )... No, ampak seveda jima želim vse lepo .
ninc napisal/-a:^^ jaz ne razumem kaj ženske vidijo na tem tipu. Meni deluje kot en kretenček, kolko se spomnim iz sanjske ženske. a še grd je. verjetno ma ful keša? al dobro seksa?
Meni tud deluje rahlo zaostal.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Prijave so že začeli zbirat, nagrada je ista kot lani - 50.000 evrov. V primerjavi z BB dosti manj, sem mislila, da bojo saj malo povečali znesek. No ampak kandidatov bo najbrž vseeno ogromno.