sončk napisal/-a:A točkujejo po vrsticah al po stolpcih? Ker vem, da je nas prfoxa strašila, da točkujejo po vrsticah - če nimaš cele vrstice prov izpolnjene, da ne dobiš točk.
Nek točkujejo po vrsticah; nek pa tko recimo: 2 pravilni rešitvi sta ena točka (pa pol ni važn v kerem stolpcu pa vrstici je)- to je bolš .
A to tud obstaja? Jz sem pa vedno mislila, da morajo bit pravilni odgovoru "v paru".
Ja zihr. Ker sem rešvala pole pa pač gledala kako ocenjujejo, in je od naloge do naloge drgač.
Evo gllih gledam eno polo kjer je navezovanje: če si napisu besede/besedno zveze na kar se navezuje si že dubu pol točk. Fino.
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 28. Maj. 2009 13:53, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain napisal/-a:"Česa ne bi mogl zvedt o avtorju, če ne bi blo njegove slike zraven?" - al kaj je blo tisto?
Njegov zunanji izgled.
To se mi je zdel tolk preveč očiten odgovor, sem si mislila, da hočejo kej bolj zakompliciranega, pol sem pa nabluzila neki v smislu, da resno zgleda..
kdo/kdaj/kako/zakaj gleda oddajo, sem pa isto dogovorila kot sončk, s tem da pri men mladina gleda "z zanimanjem"
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 28. Maj. 2009 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
ushergirl napisal/-a:Ja, pa mladostniško hčer ali sina?
Ja, mislm da je tko, čeprov se ne spomnem glih stavka. Joj kaj je še kj blo not?
^ Jst sm dala povedni in pogojni, razložila sm pa bl kilavo. Pr prvemu sm napisala da je zato, ker pač pripoveduje, v drugemu pa ker je pač pod pogojem da so nekaj naredili in ker je pač uporabu "če". Res krneki je bla tut tale naloga ja.