Likalniki za lase
Jest si tut nameravam kupit likalnik za lase pa mam čist ravne laske
A zakaj?
Zato k mi frizerka zmer tko dobro čupo nardi z likalnikom, da mi jih tko nekak mal zavije (laske) in poj pridem tko fajn valovita ven
... drugi dan je pa sploh dobro, ko zgleda kot, da bi bla mal skuštrana ampak v pozitivnem smislu. Mal spremembe mora kdaj bit...

A zakaj?
Zato k mi frizerka zmer tko dobro čupo nardi z likalnikom, da mi jih tko nekak mal zavije (laske) in poj pridem tko fajn valovita ven

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jst sem si do zdaj 2 krat nanesla hot glatt, posušila lase, zlikala.
in sem imela res svilnate. niso se mi nič kodrali.
ampak...
opazila sem, da se mi bolj cepijo. je to sploh mogoče? zdaj, ko imam hot glatt imam takšen obsčutek, da se mi lasje bolj cepijo.
tistim, ki uporabljate hot glatt, se je mogoče zgodilo kaj podobnega?
razmišljala sem, da kupim silikon. samo a res pomaga?
in sem imela res svilnate. niso se mi nič kodrali.
ampak...
opazila sem, da se mi bolj cepijo. je to sploh mogoče? zdaj, ko imam hot glatt imam takšen obsčutek, da se mi lasje bolj cepijo.

razmišljala sem, da kupim silikon. samo a res pomaga?

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
mogoče je tudi to, da si lase sušim s fenom.
pred hot glattom si jih nikoli nisem sušila s fenom, zdaj pa si jih ker je tako pač v navodilu.
verjetno si morem omisliti silikon.
sem pa v müllerju videla neke kreme, ki bi ti naj razcepljene konice, spet "zlepile" skupaj ali nekaj takega. zelo me zanima kakšno je, samo mi je škoda, ker to ni tako poceni. res ne vem kaj naj naredim.

verjetno si morem omisliti silikon.
sem pa v müllerju videla neke kreme, ki bi ti naj razcepljene konice, spet "zlepile" skupaj ali nekaj takega. zelo me zanima kakšno je, samo mi je škoda, ker to ni tako poceni. res ne vem kaj naj naredim.

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Jz mam tko valovite lase, ne ravne ne čiz skodrane, sam so se mi ponavad med fenanjem še bolj skodral, uglavnem grozno.
Zj je pa mati kupla enga od Rowente, ki ma tud un mrzu zrak. Dam pol un ozek nastavek gor in jih sušim izmenično z najbolj vročmu zrakom pa mrzumu, pa mam pol skor tko kot, bi uporabla likalnik. Še sama nisem mogla verjet, da je tko fin
Zj je pa mati kupla enga od Rowente, ki ma tud un mrzu zrak. Dam pol un ozek nastavek gor in jih sušim izmenično z najbolj vročmu zrakom pa mrzumu, pa mam pol skor tko kot, bi uporabla likalnik. Še sama nisem mogla verjet, da je tko fin