nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

mam eno vprašanje: ka ve ko ste prvič, se vam je zdel tko kot da tip nekam rine rine čeprov nikamor ne gre??? :oops:
men se je zdel tko in je bil res neprijeten občutek.
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Če imaš ob sebi partnerja za katerega lahko rečeš, da je tvoja sorodna duša ( vemo kaj spada v ta pojem ) potem mislim da spolna privlačnost nikoli ne zbledi.
Sama imam na srečo res zlatega fanta,( skupaj sva 8.5 let) med nama še vedno vlada harmonija, ljubiva se in lepo nama je, resnično obstaja prava ljubezen in midva sva živ dokaz za to... Najprej sva zelo dobra prijatla, zaupava si prav vse, veliko se pogovarjava, vse probleme rešujeva sproti, valda se tudi spričkava ampak nobeden od naju ne zdrži dolgo tako, ker nama ta občutek ni fajn, ko pa nikoli ne veš kaj te čaka že naslednjo minuto...
Prav veselim se sexa z njim, ker zna zelo lepo zame poskrbet( no tud jaz zanj), res je kot je ena napisala, ljubezen oz. zveza mora bit globoka, jaz recimo mu vsak dan povem da ga ljubim in da mi je z njim lepo, mislim takšne malenkosti ki se čez čas pozabijo, so še kako pomembne... moški čeprav tega ne kažejo, jim je zelo lepo čutit da so ljubljeni.

Nikoli ne sme veza postat rutina in tega se morata zavedat oba, pa tudi delat na tem... Opažam da veliko parov sploh ne počne veliko stvari skupaj, čez čas se zato tudi oddaljita drug od drugega, po 10-ih letih ugotovita da sta postala popolna tujca, ki še sexata le zato ker naj bi tako bilo oz. da tipu pride in to je to... takšnega življenje si pa res ne želim imeti.
Zato je res pametno, da se najprej spoznata vsaj toliko da vidita ali sta si na vsakem področju ali karakterju vsaj malo podobna... tako da brez sexa pred poroko definitivno ne gre, sej moraš tudi tu vedet ali ti paše... moje mnenje pač.
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

meni je bilo prvič brezveze.s prakso pa se to izboljšuje :razz:
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

ja tko je blo ko sm prvič probala z biušim in nama sploh ni uspel! in pol js nism hotla več probavat.. res me je bolel kda bi me z nožem rezav.. sploh nism bla prpravlena k se je kr tko na lepem spomnu da bi pa sm rekla da ne, pa nevem.. pa un mi je naštev use pozitivne stvari k jih sex prnaša..in pol sm rekla 'no pa dejva probat' čeprov mi nč ni blo do tega in me je ful bolel.. [quote]

ja ka pol sploh nista šla do konca?kr jst se mojmu nism upala to rečt, kr sm že itak skos odlašala pa sm mela neke zadržke, tak da nismo ga mogla spet razočarat. Ampak men je blo res glupo, zdej je že mal bolš sam se mi še vseen zdi da on kr nekam rine rine, čeprov nikamor ne gre mene pa čedalje bolj boli,
Eh, mogoče je pa z mano kj narobe. :?
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

pussyka napisal/-a:ja ka pol sploh nista šla do konca?kr jst se mojmu nism upala to rečt, kr sm že itak skos odlašala pa sm mela neke zadržke, tak da nismo ga mogla spet razočarat. Ampak men je blo res glupo, zdej je že mal bolš sam se mi še vseen zdi da on kr nekam rine rine, čeprov nikamor ne gre mene pa čedalje bolj boli,

Narobe je to, da seksas pa ocitno nisi pripravljena.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
sramezljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sramezljivka »

JAZ SEM IZGUBILA NEDOLZNOST MALO PRED 17 ROJSTNIM DNEVOM S FANTOM S KATERIM SEM ZDAJ ZE VEC KOT SEDEM LET... IN NIKOLI MI NE BO ZAL ZA TO :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pri nas pisanje z velikimi črkami pomeni dretje, tako da se ne uporabljajo za texte :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

||MuCkAa napisal/-a:
pussyka napisal/-a:ja ka pol sploh nista šla do konca?kr jst se mojmu nism upala to rečt, kr sm že itak skos odlašala pa sm mela neke zadržke, tak da nismo ga mogla spet razočarat. Ampak men je blo res glupo, zdej je že mal bolš sam se mi še vseen zdi da on kr nekam rine rine, čeprov nikamor ne gre mene pa čedalje bolj boli,

Narobe je to, da seksas pa ocitno nisi pripravljena.

S tabo ni popolnoma nic narobe-v fizicnem smislu. Vse kar delas narobe je to, da ne sledis SVOJIM zeljam, ampak zelis ustreci le njemu. Svetujem ti, da se s svojim fantom odkrito pogovoris o spolnosti, sama pa razcistis, ali si tega sploh zelis. Ce zelis sexat samo zato, da bo on vesel, je to najvecja napaka, ki jo delas. Poleg tega bos dobila napacno predstavo, kaj splonost sploh je... In verjemi, da to ni rinjenje nekam, kjer vse boli in je neprijetno. Za spolni odnos se morata odlociti skupaj in samo in izkljucno zaradi zelje obeh... po blizini, iz ljubezni. Mislim, da se ti nikamor ne mudi, najlepse vaju sele caka, ne unici tega s tem, da se silis v nekaj, kar se bo samo po sebi(ko bo seveda cas za to) zgodilo :) :wink:
sramezljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sramezljivka »

sorry, nisem vedela... :?
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Pussika ampak to pa res, dobr ti je to MuCka povedala... s teboj ni prav nič narobe, kvečjemu je kaj narobe s tvojim tipom, ki tega ne vidi in ne razume, ne vem no dobro premisli o vsem skupaj...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

severa napisal/-a:Pussika ampak to pa res, dobr ti je to MuCka povedala... s teboj ni prav nič narobe, kvečjemu je kaj narobe s tvojim tipom, ki tega ne vidi in ne razume, ne vem no dobro premisli o vsem skupaj...

Jz tud tko mislem. Gledat morš nase, ne pa da delaš tko kot ti tip reče.
narči
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a narči »

sam..o bed..niti ne vem kk nj začnem :oops: ....zdj...jz sm stara 17 pa tud še nism....pa sem pripravljena no vsaj želim probat....sam ne vem če je pravi!! zato čakam...pa strah me je....bojim se, da mu ne bo všeč moje telo (sej ni slabo) sam....sem športnica pa nimam prsnega koša fejst razvitega....pa se ful sekiram....pa sj vem, da to ni prav...sam....ne morem se sprostit...pa no tip me ne privlači :? pa ka če ne bom znala? al pa se bom prestrašla? kk reagirat?? :cry:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Niti pod razno nisi pripravljena. Ko boš pripravljena boš to vedela... Če pa te je sram, strah in podobno pa zih še nisi.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

če te tip ne privlači, jst niti slučajno ne bi z njim nič počela, kaj šele izgubila nedolžnost. ne razumem kaj sploh počneš z njim, če ti ni privlačen? a s prsnim košem misliš, da nimaš velikih prsi? glede tega se pa iak ne sekirat, sej to se najbrž vidi tud ko si oblečena :wink:
uglaunem, nič sekirat, pa počakaj na pravega.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
narči
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a narči »

tnx....zlate ste :rolleyes:
Odgovori