offtopic :Severa...moj leži na meni ql občutek Je pa res, da je suh in temu primerno težek, tko da me ne zdrobi hehe. In tak mi je všeč Drgač pa tud je višji od mene 20cm..in do tu tud sprejemam.. ne več :S že tko, mi je včasih mal bedno ko se mora sklonit, da me poljubi jz pa na prste se postavit drgač mi je pa lepo, če je moški višji.
moj je skoraj za eno glavo višji od mene in mi to paru nc ne paše k se mi vsak čudi kako sem majhna... manjšega fanta še nisem imela pa ne zato , da mi ne ustreza ampak ker jih je premalo
Moj je tut ene tolk velk k jst.. no ene dva cm vecji.. jst sm okol metr 69 on pa 71, 72 ampak je tak drobckan.. ampak k je tok prikupnnn ^^
ne ne mot me sploh
moj je le par cm visji od mene,torej 1,75m..
sicr bi raj vidla,d bi biu visji - ponavad mi dajejo visoki tipi vecji obcutk varnosti pa tud petke obozujem:)
...sam kaj naj ce ga mam rada? ga ne zamenjam za nobenga na svetu!! sploh pa so balerinke se vedno v modi
jz sm 166 pa sm mela tipe kk so bli od 175 do 180, pa bi fuul mela še kajga 190 centi... ker je tk fajn, ker pol on gleda druge fante navzdol! seveda pa bi moral bit v paketu še možat in samozavesten
meni se še ni zgodilo da bi imela fanta višjega od sebe.. zmeraj so tko 3cm manjši od mene..mogoče malenkost več.. ampak se ponavad privadim in niti ne gledam na to kot nekaj groznega..mamo očitno v družini to ker sestra je ista..ma 181cm tip je pa velik okol 174cm tko da..ko se navadiš je ok.. važno da se mamo radi