Sončna očala
Jaz sem lani dala za sončna z dioptrijo 300€, od tega je bil okvir enih 150€, še enkrat tolk pa so bila stekelca,
mam pa precejšnjo dioptrijo - več kot -4 in cilindre.
Mal si omejen pri izbiri okvirjev, ker mora bit pač čimbolj raven okvir, skoraj nič zaobljen ob glavi, če me razumeš. Tako da je moj okvir dokaj klasičen, je pa od Max Mare.
mam pa precejšnjo dioptrijo - več kot -4 in cilindre.
Mal si omejen pri izbiri okvirjev, ker mora bit pač čimbolj raven okvir, skoraj nič zaobljen ob glavi, če me razumeš. Tako da je moj okvir dokaj klasičen, je pa od Max Mare.
-
- Komunikatorka
jaz sem tudi razmišljala o nakupu sončnih z doptrijo , pa mi je optik že takoj svetoval, da se to meni ne izplača (čeprav njemu bi se pa zelooooo
) zato ker se mi dioptrija menja na vsako leto in pol, pa še lečke nosim skoraj ves čas....samo tam in tam kdaj korekcijska očala.
drugače pa trenutno imam sončna očala sting + rayban-aviatorke.
trenutno pa iščem še kakšne v bolj športnem/retro stilu, 80's style...verjetno bojo Shred-ke, ker so res hudeee in majo ful barvnih kombinacij

drugače pa trenutno imam sončna očala sting + rayban-aviatorke.
trenutno pa iščem še kakšne v bolj športnem/retro stilu, 80's style...verjetno bojo Shred-ke, ker so res hudeee in majo ful barvnih kombinacij

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kraj: domzale
- Kontakt:
-
- Cosmofrik
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
-