Bi mu oprostile klofuto?
bouhica napisal/-a:
Tud kar ti pride v podzavest, se da spremenit, ce se hoce
seveda se da, ampak ni tako enostavno. takšne spremembe zahtevajo veliko časa in volje. če se zavedaš, da nekaj narobe delaš, ni dovolj.
mene so recimo vedno privlačili fantje, ki so bili psihično nekoliko neuravnovešeni in zveze, v katerih sem bila v podrejenem položaju (čeprav ni bilo nujno prisotno fizično nasilje). dokler se nisem zavestno odločila, da moram vzorec fantov, ki jih izbiram, spremenit in začela konkretno delat na svoji samopodobi, sem bila v začaranem krogu. prej sem mislila, da ne bom mogla vplivat na to, kdo me bo privlačil, ampak je tudi to možno, če se resno vzameš v roke. valda sem tudi prej vedela, da ti partnerji niso ok zame, ampak so me enostavno tako privlačili. vseh normalnih partnerjev sem se naveličala po hitrem postopku. zdaj se zadeve na srečo spreminjajo na bolje.

študentka20 napisal/-a:ja nekateri vzorci obnašanja in vzgoje se prenašajo v podzavest, in človek vidi samo takšen način vzgoje in nič drugega. ja če je dovol močn v sebi in ve da to ni prav, potem tega ne prakticira. sam osebnost človeka more biti dovolj močna. tudi pri puncah je tako. če dekle odrašča v družini,kjer oče izvaja nasilje, se velikokrat zgodi da punco privalči tak tip, i bo izvajal nasilje nad njo! to je začaran krog, iz katerega prideš zelo mukoma in postopoma. moreš biti zelo močna osebnost za to. in potem ta punca živi s tem tipom,ki jo nonstop tepe in žali, samo njej to predstavlja nekaj normalnega,ker je nonstop živela v tem in misli da je to edini način življenja! žal je pač tako! no tukaj je še ljubezen do tipa prisotna, sam dekle mora imeti najprej samo sebe rada, da vidi da to nasilje ne pelje nikamor!
super napisano...pa še res je...žalostno ja, ampak ponavadi je točno tako

-
- Kofetarica
- Kontakt:
ja verjamem da boli,da ga pogrešaš! samo verjemi, če te je tepel je resnično najbolje da si odšla od njega! pa ne sekiraj se zanj,ker te ni vredn! boš vidla da bo tisti pravi prišo!
no to je že za temo kako ga preboleti!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Mislim, da če moški udari žensko, s tem ne pokaže druzga kot to da je en bogi nčvrednež, boječnež. Me prov zanima, koliko takih moških bi se upal spravit na enakovrednega moškega? Jz nobeno nasilje ne toleriram, lahk pa rečem, da se ga da spremenit, le če nasilnež to hoče, če se zaveda napak. Vendar ne tako, da naslednji dan kupi rožice, ampak s terapijo, strokovno.
Za žensko je res boljš, da ne živi pri nasilnežu, vendar je zanjo težko iti stran. Ampak ko premisli, ko si porihta v glavi, lahk ugotovi zakaj je tako, kako bi lahko bilo in koliko je ona v resnici vredna in potem se stvari obrnejo na bolje.
Za žensko je res boljš, da ne živi pri nasilnežu, vendar je zanjo težko iti stran. Ampak ko premisli, ko si porihta v glavi, lahk ugotovi zakaj je tako, kako bi lahko bilo in koliko je ona v resnici vredna in potem se stvari obrnejo na bolje.
Peony napisal/-a:udarec ni vedno znak šibkosti, pač pa jeze. Ni res?
Udarec je znak nemoči, ko nečesa ne moreš spremeniti po drugi poti, in to v tebi vzbuja nek strah in željo, da je vseeno po tvoje. Saj kaj pa je jeza... jezni smo ko nekaj ni 'tako, kot bi moralo po naše biti', ko smo pri neki stvari nemočni. In osebnostno šibki ljudje bodo ta občutek jeze reševali z udarci. (moje mnenje)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
~NIA~ napisal/-a:učeri mi je en južnjak razlagav v baru da je to pri njih moška pravica da udari svojo žensko da ji s tem pokaže kako rad jo ima..
kao če se ona sam pogovarja z drugim jo ima on PRAVICO udart kao iz ljubosumja da ona vidi kolk mu pomeni..sej sm mu povedala par svojih, sam on je uztrajal pr tem da v bosni je pač to tko
![]()
pa dej lepo te prosim no

sej ne rečem, so takšni ljudje v bosni... pa tud v sloveniji, avstriji, ameriki... kjerkoli po svetu se najdejo takšni imbecili, kar je žalostno. ampak to še ne pomeni da je treba vse v isti koš metat.
a morš pa res v vsaki temi pokazat svoj nacionalizem?
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
~NIA~ in zdej ker ti je eden Ćefur oz. južnjak al kdorkoli že rekel da je tko boš ti temu verjela?
Naletela si na totalnega... nadaljeval sploh nebi...
V bosni se najdejo izmečki, ki dvignejo roko nad svojo punco/ženo pa še to ponavadi, ko so pijani! Ampak ne moreš tako posploševati... drugič se prepričaj preden take neumnosti pišeš!
Naletela si na totalnega... nadaljeval sploh nebi...
V bosni se najdejo izmečki, ki dvignejo roko nad svojo punco/ženo pa še to ponavadi, ko so pijani! Ampak ne moreš tako posploševati... drugič se prepričaj preden take neumnosti pišeš!

Home Page:
http://www.foto-jovo.com
Jao ta južnjaški ego aaaaaaaa
Ene tipe so samo besede... pol so morjo pokazat kok so oni đeki, ker dvignejo roko nad žensko (kao).
Ne verjet vsemu kar slišite!

Ne verjet vsemu kar slišite!
Home Page: