-* na potovanje bi vzel Canona 70D, danes sem ga testiral dopoldne, in to je to. Neverjetno dobra mašina, in ker ima vrtljiv zaslon, in touchscreen za izbiranje focusa. Mi gre pa na k***c ker je crop.
-* sem danes končno prijatelju razložil, da catcalling ni kul, ker mi dela sramoto. Ker ne moreš očarati žensko, če ji rečeš naj se nasmeji.
-* Ona-on, jaz sem bil gor dva meseca, je bila zanimiva izkušnja

. Se ljudje ne zavedajo, da je čista vizualna selekcija, in da ne moreš biti originalen. Je pa res, da če ti kakšna piše, že pomeni da si ji vizualno všeč, torej

. So mi pa smešni izgovori žensk gor...me je prijateljica prijavila. Ja te je ja, definitivno.
-* sem bil danes na Severi, kasneje sem si šel pa malo namakati noge v Ljubljanico. Je tole poletje res lepo, uživam v družbi, in uživam v malih stvareh.
-* sem bil zadnjič na nekem kulturnemu dogodku, ko sem prvič v življenju doživel da smo vsi moški v prostoru dobili cmok v grlu, ko je v prostor vstopila takšna lepotica, da je bilo kakšnih 15 sekund vse tiho. Se ne slinim, samo bila je tako lepa, da je bilo že kar komično. En tip se je skoraj prevrnil po stopnicah ker je hodil z obrnjeno glavo.
-* grem zdajle teči, ali hoditi...karkoli, ker ko sem hodil nazaj iz postaje, mi je bil všeč vonj zraka, nekaj med travo in vlago, in me je napolnilo z energijo, in se grem malo nadihati tega zraka.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.