Prva pomoč za računalniške nevedneže #2

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

wasd napisal/-a:Samo za kakrsnokoli resno delo so neuporabne.

navedi primer, da testiram, če res :?:
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Omg js se pa najbl sekiram haha! :D Hvala res za vse informacije! In ja bomo vidli zdej, če jo bomo nabavl... Js ga mam skoz doma tko da mislim, da ni panike. Vsaj zaenkrat je tko. Mene je skrbel, da lohk pride do kakšne bolj resne zadeve. :roll:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Ne ne tudi brez baterije ga lahko uporabljaš, to pomeni, da daš baterijo lahko fizično ven, če te skrbi, da se bo kaj zgodilo
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Re: Prva pomoč za računalniške nevedneže #2

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Zdaj zdaj bom pop*zdila nad tem skypom! Eno uro (brez pretiravanja!!) se že ukvarjam s tem, da se vpišem noter z mailom, ki sem ga ustvarila na novo (Microsoft račun). Ko vpišem del mojega mail naslova ____@outlook.com (se pravi tisti podčrtani del) v okence kjer piše Ime za Skype in geslo, me vrže ven in napiše: Žal vaših podatkov za prijavo ni bilo mogoče prepoznati. Dafaq??
Potem ko grem po postopku "Nimate dostopa do računa?" reševat to zagato in prispem do konca, da mi pošlje ime skypa na mail outlook.com, kliknem v prispelem mailu na povezavo, vnesem noter skopirano kodo, ki so mi jo poslali, in še vedno NE funkcionira. Mi napiše, da ni veljavna koda. Whaaat?! :mad:
Pomoč bi mi prav prišla, ker skype NUJNO rabim v prihodnjih nekaj dneh v namen razgovora za delo.
krinoloina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a krinoloina »

Z istimi težavami sem se prejšnji teden ubadala tudi sama, le da mi je to kodo na mail poslal 3x, ker se mi ni uspelo vpisati. Potem sem dobila sporočilo, da več kot treh kod dnevno ne morem prejeti in naj poizkusim čez 24 ur. No, sama sem potem naslednji dan naredila čisto nov (drugo up. ime) račun in se kasneje brez težav vpisala.

Dokler nisem videla, da se še kdo sooča s podobnimi težavami, sem bila prepričana, da sem sama tako računalniško nevešča, ampak vidim, da je očitno problem pri njih.
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Hm očitno je res problem tehnične narave. :? Lahko se vpišeš tudi s facebook računom, vendar nisem prepričana o tem, ali določene stvari iz skypa (ali obratno) niso potem na vpogled tudi na fb ... Ve kdo kaj o tem? Ne bi rada, da si potem fb in skype delita moje podatke med sabo.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Vpis s FB racunom ti samo omogoci FB chat v Skypeu. Za Skype rabis locen racun. Pac naredis en Skype racun na njihovi strani in adijo.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Da še tukaj povprašam ... Zanima me nekaj glede Google Chrome brskalnika. Uporabljam ga že lep čas, danes pa se mi je kar naenkrat spremenila postavitev oz. oblika domače strani - ko odprem brskalnik in se prikaže google. Pod google iskalnim poljem se pojavi nekaj kvadratkov kao zadnje strani, ki so bile pred tem obiskane. In ko želim v google polje vpisati iskano besedo, mi jo izpiše zgoraj, kjer se vpisujejo spletne strani. Kje v nastavitvah se da to dvoje spremeniti? Sem že šla gledat pod Settings, a ne najdem. :/
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Em...toj že kr neki cajta, če bi sproti posodabljala brskalnik bi že prej opazila :D Je pa zadnje čase Krom s posodobitvami čist v riti in ni več to kar je bil, zato jaz posegam po Operi, probaj :) Lahk pa napišeš tudi pritožbo Guglu pa pojamraš da te moti in naj spremenijo, verjetno ne moti samo tebe
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Hm, očitno ni že nekaj časa, ker se je meni pojavilo šele par dni nazaj. Vem pa, da se mi je to že enkrat pojavilo dalj časa nazaj, a sem potem porihtala. No, tudi tokrat sem (v Settings, sem malo dlje rabila, da sem se spomnila).
Opera je pa meni zelo nepregledna in se težko navajam nanjo, čeorav mam jo na namizju že nekaj mesecev.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Katerikoli browser > sranje od botneta, ki se imenuje Chrome.

Sam prisegam na Firefox, sta mi pa Opera Next in novi IE11 tudi zelo simpaticna.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Mah mene pri Mozilli moti počasnost nalaganja strani, res na istem računalniku mi Opera oz. Chrome hitrejše odpirata strani, trenutno sem na Operi, maš pa prav da je InternetExplorer ratal všečen
TajaTanita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TajaTanita »

Ve kdo zakaj ob poslušanju komadov na youtube-u (na slušalke, ki so skoraj nove) vmes na kratko prekinja oz. se v zvoku sliši hreščanje? Ne vem kako naj opišem, a gre za zelo kratke prekinitve, je pa tako moteče poslušati glasbo. Zvočnike sem pregledala in so normalno povezani z laptopom.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Ti na zvočnikih isto dela? Imaš Gugl Chrome kajne? :D Menjej brskalnik, Opera recimo
TajaTanita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TajaTanita »

Oba mam, uporabljam večinoma Opero in se mi dogaja v obeh enako. Zdaj sicer že nekaj dni ne več, a moram ene 5x zapreti (kateri koli) brskalnik in ga odpreti na novo, da je težava odpravljena.

:?
Odgovori