bejbika napisal/-a:gaby, saj sem jaz tudi nekadilka
bejbika: vem, sem prebrala.

bejbika napisal/-a:gaby, saj sem jaz tudi nekadilka
g00fy_qa napisal/-a:Ok, glede tega da je javni prostor javni imaš prav. Če smo do zdaj vedno znali potrpeti v zakajenih prostorih bomo vsekakor še naprej, če zakon ne bo sprejet.
Jaz samo želim, da se miselnost ljudi končno spremeni in da nehajo biti tako egoistični glede kajenja. S tem ko zakajajo prostor zastrupljajo vse okoli sebe, kar se seveda lahko konča tudi s smrtjo (v najslabšem primeru). In primeri kot jih ti navajaš - smrdeči parfumi in podobno - verjamem, da so nadležni (meni tudi), vendar to ni še nikogar ubilo. Z avtomobili je pa pač tak, da so nujno zlo. S kajenjem na javnih prostorih pa je drugače, to ni nujno zlo in zakaj ne bi naredili nekaj za svoje zdravje, če lahko.
*purple bitch* napisal/-a:kakšni izgovori??vse to je živa resnica..veliko bolj to škoduje miljon norih/neumnih/pijanih voznikov, kot pa kadlci...pa se čuda noben ne obremenjuje stem?če si pasivna kadilka ti lahko ostane še dolgo življenje..če te zgazi pijan mulc, si lahko na mestu mrtva..je tako?pa to nobenmu ni pomembno....in tko kot recimo bi vi čike ukinl, bi jst vse nore in blesave in pijane voznike strpala v keho, takoj ko bi jih dobila..da nebi blo več ogrožanja...sam statistike poglej kolk več ljudi umre v premtnih nesrečah kot pa od raka na pljučih-pasivni kadilci...
*purple bitch* napisal/-a:in to me moti..ker vsi govorijo da samo kadilci nekadilce ubijamo....