nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

~NIA~ napisal/-a:sej je fajn poroka pa to.. tut ko greš v trgovino najprej probaš par hlač predn dobiš prave. če kupiš prve -sej loh da so ti ql- sam nikol neboš vedla kak bi blo če bi jih še probala enepar :)

Lohka so ti pa že ta prve kot ulite in je to to. :wink:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mimi: Meni je bil seks z mojim božanski in ga že pogrešam... Ampak imam kljub temu odprto mnenje. Po moje se bo še našu kdo, ki bo enako dober. Upam vsaj.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Mimi_M napisal/-a:Hmm..pol ste tiste, ki pravte, da ste najboljši seks dožvljale z bivšimi tipi, s katerimi niste več skupaj, prepričane, da je blo to to in da takega več ne bo??
Ste se vdale v to, da z nobenim ne boste več tako uživale v spolnosti, kot ste z bivšim? Ali dopuščate možnost, da bo nekdo vendarle še boljši?

Mislim, tega pa ne štekam čisto..pol boste pristale na slabšem, ko pa vendar v življenju iščemo zase nekaj najboljšega...

Seks z bivšim mi je bil najboljši predvsem zaradi tega, ker sva skupaj se učila novih stvari in ugotavljala kaj je komu všeč. Nisem imela po njemu še prave resne zveze, da bi lahko popolnoma izrazila svoje želje. Dopustim možnost, da obstaja nekje nekdo s katerim bo seks velikooo boljši.

P.S. Sicer bi mi bilo pa popolnoma vseeno, če me nihče več ne bi tako zadovoljil kot me je bivši, saj zame seks ni edina stvar, ki je v razmerju pomembna.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

ANGELgirl, verjamem, da ni seks edina pomembna stavr v vezi, samo če se pri seksu par ne ujame oz. so njune želje in pričakovanja glede tega različne, pa zna bit problem.
Saj veš za tale stavek: Dober seks je 10% razmerja, slab seks pa 90% razmerja.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

men je biu tud sex z mojim bivšim najbolši!
k z njim sm se dala tud prvič dol..pa nism čakala da bo uno rees neki posebnga sam da bo tud tipu neki pomenl...da ne bom sam še ena dodatna na spisku k jo je položu!
pa sm se pol dala dol še z enim tipom k mi je tud tko kr dost pomenu..sam sploh ni blo to to...sploh se ni mogl primerjat...mi je blo z bivšim velik bolš!
pol pr ostalih me je pa isto use minil že pr žvaljenju..si sploh nism mogla predstavlat da bi se dala z njim dol :roll: ..ne vem no...pa vseen vrjamm da se bom enkrat dala dol z enim tipom pa da bo bolši k bivši...upam :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Prav zanimivo je prebirati kako veliko vas ne more prehvaliti bivših (tudi prvih) tipčkov in spolne usklajenosti z njimi. Pravite pa, da so že bivši. Samo, a ni ravno 'sprobavanje in testiranje' posteljnih spretnosti različnih tipov eden od argumentov, s katerimi jih veliko zagovarja multiseks.
Torej, ta teorija počasi pada. Za uspešno vezo je pomembnih ogromno dejavnikov, postavljanje seksa v ospredje in trditve, češ da je treba preizkuševati partnerje, da se najde tapravega, pa je le iskanje izgovorov za promiskuiteto.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil*a »

jao pač nikol ne veš ka te še čaka u žuleji..probat ni greh..se pravi ..sprobavati ni grešno :D :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Ha, ej, tokrat se pa s Pehto strinjam! :P
Ne rabiš jih sprobat po moje 100, da ugotoviš, kater je dober. To je za moje pojme sam izgovor.

Ok, ne rečem, da priznaš, da pač rad spiš z mal več tipi, da si bolj odprt tip človeka, da ti pač ni seks tok sveta stvar. Oz. da si mel pač malo več partnerjev, pa nisi ravno čistun in si se pač prepustil užitkom. Ampak drugač ma pa Pehta čist prav glede teh izgovorov, bulls***! Priznejte, da ste pač spale z malo več tipi in v tem uživale in je to to. A vas je sram stat za svojimi dejanji al kaj? :wink:

Drugač se pa po moje da seks vedno uskladit... Če si le oba želita in nista zavrta. Če se pa en ne želi drugega zadovoljit v postelji, pol pa itak ne more bit dober za moje pojme. :wink:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

In si tudi ne zasluži, da ima partnerja. Taki/e so za v samostan.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

lil*a napisal/-a:jao pač nikol ne veš ka te še čaka u žuleji..probat ni greh..se pravi ..sprobavati ni grešno :D :D

ni grešeno, dokler gre v mejah normale....a primeri pa kdaj zelo uhajajo izpod nadzora..recimo moja sošolka iz osnovne (sm že nekje omenila to) jih je v prvem letniku naštela okoli 40...si predstavljate koliko jih našteje zdaj (če ji sploh rata), ko je stara 21 let...jst sploh nočem vedet....in tako sprobavanje ni čisto nič cool in ni ženska čisto nič zanimiva ne boljša od drugih..cela ljubljana jo pozna po tem da rada da...mene bi blo zloooo sram na njenem mestu......
čeprov je ona recimo extremen primer, ampak men tud ni všeč da se ženske dol dajejo vse povprek..nekako mi ni okusno..sama nikol nebi kej tazga nardila....
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Da bi s sexom morala čakat dokler nisem sigurna da je to tisti s katerim se želim poročit se mi zdi čist nesmiselno... Si sploh ne predstavljam da bi že nap. pri 16-ih razmišljala sploh v tej smeri.
Tudi ko si s tipom 5 let, lahko pride do krize in greš narazen... in kaj potem naj se punca sekira, ker je sexala z nekom, s katerim se pa vendarle ne bo poročila?
Pehta, nekatere stvari dobro poveš... ampak včasih te pa le zanese v napačno smer.

Jaz sem bla vedno v vezi s tipom s katerim sem sexala in to kr nekaj časa, pa če ne gre ne gre... ampak nikol pa nisem šla za eno noč, ker bi me veni nekdo očaral, hvala bogu sem vedno in še razmišljam najprej z glavo...

Kar je napisala apple, da si oseba prizna da rada spi z mal več tipi, ker je pač odprta oseba in ji sex ni neka sveta stvar... totalno zgrešena izjava :lol:
To da spi bejba z večimi tipi je stvar karakterja in ne koliko je oseba odprta in da ji sex ni svet... sveto ji ni njeno telo, takšna oseba se ne ceni kajšele svoje telo...mogoče je to posledica vzgoje, ni dobila dovolj pozornosti in ljubezni v svojem življenju, pa jo nažalost na tak način išče drugje...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ej Severa... Ne vem, če si ti narobe razumela moj post ali pa je trapasto napisan, ampak to je samo ena izmed možnosti... Mogoče nisem o vseh aspektih razmišljala. :wink:

Maš čist prav drugač... Je pa velika razlika med vzgojo dveh ljudi, katerih eden je vzgojen tako, da ne bi nikoli spal z enim, če mu res veliko ne pomeni... In nekom, ki ima pač seks rad in se prepusti po enem mescu oz. še prej. Jaz priznam, da bi spadala med druge, samo pač situacija ni nanesla. :P Razlika je pa najbrž zelo veliko številk. :)
Drugo je pa spet to, da tako iščeš ljubezen... Ti jih pa ponavad na žalost največ naštejejo... :?
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Applebitecc napisal/-a:.. In nekom, ki ima pač seks rad in se prepusti po enem mescu oz. še prej. .... :?

Seks imajo radi vsi normalni ljudje. Kdor ga nima rad, temu škriplje v vezi ali v zakonu. Samo večina jih pravi, da se po nekaj letih zadeve dokaj ohladijo in (spolna) privlačnost med dvema ni več tako močna. Če sedaj to posplošimo na veze nasploh, je moje mnenje tako, da tudi tudi prevelika radodarnost (v stilu zgornjega citata), ne more voditi k velikemu (spolnemu) zadovoljstvu, pa če si to priznate ali ne. Če ima nekdo te zadeve tako ''rad, da se prepusti po nekaj dnevih ali tednih'' se nasiti. Postane mu rutina in ne more uživati tako globoko, kot romantični ljubimci/ke. A le-ti/te sploh še obstajajo !?!?!?
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Zdaj odvisno, kako na to gledaš... Ali je to samo telesni užitek ali je to neka globlja vez... Zame je lahko in eno in drugo, je pa seveda vedno veliko boljše, če lahko oboje skupaj doživiš z enim ljubimcem. :wink:
Ne vem pa, če se lahko nasitiš... Če postane rutina, se lahko najbrž veliko bolj nasitiš samo enga partnerja, kot bi se, če bi jih menjal. To je za moje pojme vse precej komplicirano in se ne da tako simple razložit.

Drugač je pa po moje v vsakem romantični ljubimec (karkoli že to zate je), ko najde pravega partnerja... :wink:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

:eek: Ni poanta v tem, da na svetu ne bi bilo več romantičnih ljubimcev. Jih je še ogromno,samo poiskati jih je potrebno!Vendar nekateri pa tega ne želijo v svojem razmerju.Poznam kar nekaj ljudi, ki jim gre dobesodno na bruhanje, če partner vsaj malo pokaže svojo romantično plat.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Odgovori