Da bi s sexom morala čakat dokler nisem sigurna da je to tisti s katerim se želim poročit se mi zdi čist nesmiselno... Si sploh ne predstavljam da bi že nap. pri 16-ih razmišljala sploh v tej smeri.
Tudi ko si s tipom 5 let, lahko pride do krize in greš narazen... in kaj potem naj se punca sekira, ker je sexala z nekom, s katerim se pa vendarle ne bo poročila?
Pehta, nekatere stvari dobro poveš... ampak včasih te pa le zanese v napačno smer.
Jaz sem bla vedno v vezi s tipom s katerim sem sexala in to kr nekaj časa, pa če ne gre ne gre... ampak nikol pa nisem šla za eno noč, ker bi me veni nekdo očaral, hvala bogu sem vedno in še razmišljam najprej z glavo...
Kar je napisala apple, da si oseba prizna da rada spi z mal več tipi, ker je pač odprta oseba in ji sex ni neka sveta stvar... totalno zgrešena izjava
To da spi bejba z večimi tipi je stvar karakterja in ne koliko je oseba odprta in da ji sex ni svet... sveto ji ni njeno telo, takšna oseba se ne ceni kajšele svoje telo...mogoče je to posledica vzgoje, ni dobila dovolj pozornosti in ljubezni v svojem življenju, pa jo nažalost na tak način išče drugje...