Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

LovelyM napisal/-a:Če mene vprašaš CPP sploh ni izi, ker se mi sploh ne zdijo nekatera vprašanja pomembna, npr. kako dolgo more biti vozilo s priklopnikom oz. kej v tem smislu :roll: Zakaj morm to vedt, ne vem.
Ja zato, če boš kdaj mela vozilo z priklopnikom, ane :D :D
Pegica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pegica »

Jst sm začela zdej v šoli delat PP, predavanja so zastonj izpit je 8.000sit + mislm da še CPP tko da bom v celoti vse naredila prek šole ker je baje ceneje..drugače pa bom delala na AŠ Blisk oz. AŠ Ježica..ima mogoče katera izkušnje v omenjenih AŠ?

lp
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

itak, da boš nardila to pa res ni nč težkiga :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz mam pa nasledn tedn drustvenga... yeeey :)

pa na cpp se grem dans prjavt...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

jst sm pa tam nekje na polovic ... po urah sodeč. sam dans mi je šlo zanič. omg, kok sm jst vremensko pogojena ... :?

pa seveda čestitke Niji :wink:. pa velik sreče še pr državnih (te so kr mau bolj zaj., sam sei bo šlo;))
Zadnjič spremenil tammyka, dne 04. Okt. 2006 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Jst sm pa ze 2. padla :cry: . In to zarad take bedarije! No upam da bo slo v tretje bols (sej poznate pregovor v tretje gre rado ;)).
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Traxie napisal/-a:Jst sm pa ze 2. padla :cry: . In to zarad take bedarije! No upam da bo slo v tretje bols (sej poznate pregovor v tretje gre rado ;)).

itaq, da bo bolš :P . jst se zmer tolažim s tem, da ko pogledam kak folk use je nardil izpit (npr. ena naša prof. k reees ne zna parkirat :D ), pol sm sure, da ga bom tud jst - nekoč:P. Me je pa kr enmau strah. še pred neki cajta sm se delala norca iz sošolke, k je nardila šele v sedmo, zdj pa vem, da izpitov pač ne delijo kr tko za brez veze in da morš bit res zbran, da opraviš + komisija more bit dobre volje:P
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Hvala za tolazbo :bussi: . Sj vem da nism edina, ki bo delala 3x (ali vec), ampak res se ti zdi vse skupi za brezveze, ko potem slisis, da je nekdo k pa res grozno vozi naredu v 1 (sj ne recem, da jst obvladam ampak vseen...). Mislim, da mogla komisija tud mal na tehniko voznje gledat, ne pa na vse tiste stvari, ki jih v praksi tko al tko noben ne uposteva.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

:D Jaz sem pa včeraj CPP naredla, pa morm zdej jutr po potrdilo, da sem res naredla, pa še na prvo pomoč se morm it prijavit.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Mene je pa glaaavne res strah :cry: kako ste vi kj premagale ta strah?
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:
In Love Girl napisal/-a:Mene je pa glaaavne res strah :cry: kako ste vi kj premagale ta strah?

:lol: men je lih učer una ka mi je test pregledvala predn sm ga nesla ke unmu pregledat povedala kako je blo ko je ona mela glavno (zdej dela za A kategorijo)

pač je rekla da je zamudila na glavno... in komisija je biu nek predsednik avtošole (ona tega ni vedla) in jo je prašu: ''kaj pa vi mislite da ste zamudila na glavno vožnjo?''
ona: ja šla sm se slikat ka vem da bom dans nardila
inštruktor ji potiho reče: špela bot rajš tiho!
komisist: kako ste pa lahko tako prepričani??
ona: ah.. jest tu čist obvladam!!!

in je res nardila :)

heh :D to me na mojga fanta spominja :) . meu je ful mal ur pa kr tko u enem mescu je vse nardil - cpp, rk, izpit. uglavnm, dan predn je mel izpitno sva se pač pogovarjala in sm mu rekla, kak filing ma. pa se mi je začel smejat v obraz: "Lej, jst bom naredu. Nasmejal se bom onmu iz komisije pa ga vprašo, če rab kak avtogram :D" ... (beri: trenira smučanje pa je sort of perspektiven športnik in se je delal norca iz tega, da njega pač ne bo bodo vrgli, ker bo nekoč znan in ker je lep itd. :D lubezn moja zmešana :P - sam nardil pa je:). tko da samozavest očitn res ne škodi :wink: )
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

joj jst si pa tko nisem upala kej preveč sikat v prvo..v drugo sem se pa lepo nasmejala, povedala prvo kot prvo da sem enkrat že padla, kaj je blo narobe, aml sva se z unmu iz komisije pohecala da je un kriv da sm padla...pol je neki govoru kuk je že siv da se ne sekira,..pa skus sta se menila z instruktorjev in je blo res zakon..sproščenost velik pripomore k izpitu!
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

heheh...ja sej to ja :D najbol da prej ene borovničke ruknem pa bom čist fajn sproščena...mal heca :D
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

kaj jst sm lexaurin pojedla..in to dva..sm bla čist mirna...v prvosem pa sm enga pa zgleda da ni blo dost :D
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Konec sem, konec, konec! :P Naredila danes ... navsezgodaj; ob 7:15h. ;D :fisch:
Zaklenjeno