Mju napisal/-a:pa na enmu koncertu mi je primož vrgu svojo vodo ker sm bla v prvi vrsti in sm mu kričala da bom umrla tko sem žejna, tko da to mam tut še vedno spravljeno..

sem se zdaj spomnila enga koncerta..sem bila z prijateljicami seveda čist spredaj, nevem druga ali tretja vrsta..no in pol grejo dol z odra pa začnejo metat tud vode pa brisačke..pa seveda ljudje vsi cvilijo se rivajo naprej, men je pa že itak bilo to ogromno, da mi je uspelo prit na koncert in še tko zelo spredaj sem bila..pa nisem tam lih skakala za tistimi plastenkami..no in pol mi skoraj v naročje prileti neka brisačka jaz jo seveda močno držim, obedve kolegici me sam pogledata na debelo ena začne civilit skakat me objemat..men seveda nič jasno..ok saj vidim, da mam njihovo brisačko sam niti približno mi ni bilo jasno čigava je, ker so pač vsi skoraj na enkrat vrgli in v tisti gužvi res nisem uspela videt čigavo sem ujela..pa pol kolegica pravi ej pa ka je z tabo saj maš od Tomija brisačo jaz pa tisto sam

in šele pol z nekaj minutnim zamikom začnem skakat tam ko opica

..smo se presmejal temu ja hehe
Drugač pa ja tud mene je minilo tisto začetno navdušenje in "obsedenost"..majo lepe pesmice, ki si jih res lahko vsak sam interpretira..čeprav kot je ena že zgoraj zapisala tud meni ta zadnja plošča nekak ni potegnila, saj je bila dobra sam Rh mi je itak bila dosti boljša..jih še poslušam kdaj pa kdaj, sam vsakodnevo vrtenje pa me je minilo