Al pa ce noce odpisat

_patchouli_ napisal/-a:Pa ga imas med prijatelji na FB? Ker ce ne, je verjetno slo sporocilo v mapo "Other" in tam je res lahko spregledati, ker niti ne vidis obvestila o prejetem sporocilu. Na telefonu pa te mape sploh ni.
Al pa ce noce odpisat

vem, da je to resen 'white people' problem, ampak evo, ne morem se odlocit za en studentski siht. Ze dve uri buljim v steno in premlevam, pa ne gre. Tudi od kolegov mi cisto vsak svetuje drugace. Torej, po dolgem studiranju sem se koncno omejila na dva, dalje pa ne gre.. help? 
)
LOL?

mi s kmetov temu pravimo tehnologija.
(lahko mi odstopiš tisti job za katerega se ne boš odločila
)
Nekaj predznanja o izdelkih pa smo eni ocitno pokazali, ce ne nas ne bi izbrali.

Verjetno bo uvajanje kak teden (vsaj ko sem jst imela drugje različna uvajanja ni bilo nikoli več kot 1 teden). Torej bo denarja malo manj (predvidevam da sta obe službi isto plačani). Se mi pa zdi fleksibilen urnik ful prednost, sploh če si želiš iti na potovanje, pa verjetno boš imela kakšne obveznosti na faxu ali pa bi kdaj recimo šla na kak žur, morje itd. Vsaj jaz imam ful rada fleksibilnost. In če je fleksibilno, potem verjetno lahko ostaneš tudi v drugi službi kdaj dlje in imaš na koncu več ur itd.