Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
No, men pa ni
in sej vem, da je vsaka zgodba različna in glih od tega je odvisno...rekla sem pa zase osebno, ubistvu, da zna to mene motit..še pred kratkim so mi to pravli, pa k...kr vem, da nekak nikamor več ne gre ta najina zveza..
Se opravičujem, če sem koga užalila s tem, res nisem hotela, ampak pač povedala sem, kako se men VČASIH (in trenutno...) zdi tist stavk.
OK?

Se opravičujem, če sem koga užalila s tem, res nisem hotela, ampak pač povedala sem, kako se men VČASIH (in trenutno...) zdi tist stavk.
OK?

Eh tega tipa skušam pozabt že eno leto in pol, sam zarad določenih stvari sva skoraj 5 dni na teden skupi v službi. In zadnjič mi je prjavil, da sem mu še zmer všeč in vse, samo da mu je zoprno, ker delava skupi. In poj me je ene 20min samo objemal in me ni hotel spustit domov. Zdj se me pa karseda izogiba, da bi spet vzpostavu distanco med nama, ki jo je zadnč uničil s to izjavo. Men je pa to že tko brezveze, ko po eni strani ves čas išče, kako bi čimveč časa preživela skupi, po drugi strani se me pa izogiba in ne upa tvegat. Mah sj cela zgodba je tolk doooolga pa komplicirana, da se še sama več ne znajdem najbolj 

ola!
tudi jaz sem se pred kratkim razšla s fantom, ki sem ga ljubila, ga še ljubim. sama sebe presenečam, da se popolnoma jasno zavedam, da najina karakterja enostavno ne funkcionirata skupaj dovolj dobro, to sem ugotovila po letu in pol, mislim da me ne bo zlomilo kot pri prejšnji zvezi.čisto preprosto je: samo sprejela sem da se morava posloviti (ja pa pet litrov solz je že tudi bilo
, kot tudi olajšanje),nikoli ga ne bom pozabila-niti se ga ne trudim pozabiti.
veste vse se mi zdi tako novo sedaj
, sem popolnoma samosvoja
, toliko stvari čaka da jih doživim 
tudi jaz sem se pred kratkim razšla s fantom, ki sem ga ljubila, ga še ljubim. sama sebe presenečam, da se popolnoma jasno zavedam, da najina karakterja enostavno ne funkcionirata skupaj dovolj dobro, to sem ugotovila po letu in pol, mislim da me ne bo zlomilo kot pri prejšnji zvezi.čisto preprosto je: samo sprejela sem da se morava posloviti (ja pa pet litrov solz je že tudi bilo

veste vse se mi zdi tako novo sedaj

resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
purple_rain napisal/-a:Ne zamert, ampak moram tole pokomentirat..Zvoncica napisal/-a:nincy sej bo, sej se bosta vse zmenila, boš videla
Sej je zelo lepo in prav bit optimstičen in verjeti v druge.... ampak me gre pa včasih tole tolk na živce, ko vem, da ni več upanja za naju, ljudje pa še kar spodbujajo ...
....purple...zvončici sm jz povedala mojo situacijo tako da jo ona ve...pa ni tukej nič slabega napisala prej obratno...in sem zlo vesela za te besede....ki mi sedaj v tem trenutku res prav pridejo...
zvončica&jagodka :bussi:
...vem da obe dobro vesta kako se počutim....
Hvala
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
punce, sej bo, na koncu se bo vse tako izteklo da bo najboljše za nas... mogoče tega zdej še ne vidimo, ampak enkrat ko bomo gledale nazaj, bomo videle da je že moralo tako biti
spet sem polna optimizma, pa razmišljam da bi se jeseni še na en fax vpisala, malo za dušo, malo pa da bi imela status pa da bi si lahko nabirala izkušnje prek študenta

spet sem polna optimizma, pa razmišljam da bi se jeseni še na en fax vpisala, malo za dušo, malo pa da bi imela status pa da bi si lahko nabirala izkušnje prek študenta

bučka :bussi:
ne glede na to, kako grozno je zdaj, čaka te še veliko lepih stvari v življenju, verjemi, spet boš enkrat srečna
mogoče danes ne misliš tako, ampak bolečina se bo s časom spremenila v lep spomin in vedno boš imela svojo Zalo. Misli na svojo otročičko, veliko govori o bolečini, mogoče jo boš tako spravila ven iz sebe, da te ne bo zadušila. Sploh si ne morem misliti kako ti je težko
in res bi ti rada kako pomagala, če bi le lahko :bussi:
ne glede na to, kako grozno je zdaj, čaka te še veliko lepih stvari v življenju, verjemi, spet boš enkrat srečna

mogoče danes ne misliš tako, ampak bolečina se bo s časom spremenila v lep spomin in vedno boš imela svojo Zalo. Misli na svojo otročičko, veliko govori o bolečini, mogoče jo boš tako spravila ven iz sebe, da te ne bo zadušila. Sploh si ne morem misliti kako ti je težko