Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ninčy, da ti še tuki povem... če boš karkol rabla, veš kje me najdeš... msn, telefon... karkol, kadarkol... držim pesti zate, da se bo kmal vse uredil... :bussi:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ne zamert, ampak moram tole pokomentirat..

Zvoncica napisal/-a:nincy sej bo, sej se bosta vse zmenila, boš videla
:wink:

Sej je zelo lepo in prav bit optimstičen in verjeti v druge.... ampak me gre pa včasih tole tolk na živce, ko vem, da ni več upanja za naju, ljudje pa še kar spodbujajo ... :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ej purple rain, nincy mi je na zs razložila ozadje zgodbe, tako da malo pomisli preden kaj blekneš :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

No, men pa ni ;) in sej vem, da je vsaka zgodba različna in glih od tega je odvisno...rekla sem pa zase osebno, ubistvu, da zna to mene motit..še pred kratkim so mi to pravli, pa k...kr vem, da nekak nikamor več ne gre ta najina zveza..

Se opravičujem, če sem koga užalila s tem, res nisem hotela, ampak pač povedala sem, kako se men VČASIH (in trenutno...) zdi tist stavk.

OK? :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ok :)

sej men gre tut na živce če mi kdo reče kej takega da bova midva pa spet skupaj, k vem da ni res :wink:

glih babica nazadnje :roll:
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Ah ja, kako lohk človek z eno samo izjavo in dejanjem uniči ves moj trud, da bi ga prebolela :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

kaj pa je bilo majchy
majchy84
Debatorica
Debatorica

Eh tega tipa skušam pozabt že eno leto in pol, sam zarad določenih stvari sva skoraj 5 dni na teden skupi v službi. In zadnjič mi je prjavil, da sem mu še zmer všeč in vse, samo da mu je zoprno, ker delava skupi. In poj me je ene 20min samo objemal in me ni hotel spustit domov. Zdj se me pa karseda izogiba, da bi spet vzpostavu distanco med nama, ki jo je zadnč uničil s to izjavo. Men je pa to že tko brezveze, ko po eni strani ves čas išče, kako bi čimveč časa preživela skupi, po drugi strani se me pa izogiba in ne upa tvegat. Mah sj cela zgodba je tolk doooolga pa komplicirana, da se še sama več ne znajdem najbolj :roll:
drotarka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a drotarka »

ola!

tudi jaz sem se pred kratkim razšla s fantom, ki sem ga ljubila, ga še ljubim. sama sebe presenečam, da se popolnoma jasno zavedam, da najina karakterja enostavno ne funkcionirata skupaj dovolj dobro, to sem ugotovila po letu in pol, mislim da me ne bo zlomilo kot pri prejšnji zvezi.čisto preprosto je: samo sprejela sem da se morava posloviti (ja pa pet litrov solz je že tudi bilo :cry: , kot tudi olajšanje),nikoli ga ne bom pozabila-niti se ga ne trudim pozabiti.
veste vse se mi zdi tako novo sedaj :razz: , sem popolnoma samosvoja :freude: , toliko stvari čaka da jih doživim :kleeblatt:
resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
drotarka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a drotarka »

mayci sprijazni se, mogoče se sliši nemogoče, ampak res ti priporočam da delaš natem, ker drugače boš vedno bolj ujeta v misli o njem, spomine...to ni dobro zate, mlada si in s svojo energijo moraš čimdle, ne oviraj se :balloon:
resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
majchy84
Debatorica
Debatorica

Maš prav, tud sama se tega zavedam, ampak enostavno mi zmanjkuje energije za vse tole...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

purple_rain napisal/-a:Ne zamert, ampak moram tole pokomentirat..

Zvoncica napisal/-a:nincy sej bo, sej se bosta vse zmenila, boš videla
:wink:

Sej je zelo lepo in prav bit optimstičen in verjeti v druge.... ampak me gre pa včasih tole tolk na živce, ko vem, da ni več upanja za naju, ljudje pa še kar spodbujajo ... :?

....purple...zvončici sm jz povedala mojo situacijo tako da jo ona ve...pa ni tukej nič slabega napisala prej obratno...in sem zlo vesela za te besede....ki mi sedaj v tem trenutku res prav pridejo...

zvončica&jagodka :bussi:
...vem da obe dobro vesta kako se počutim....

Hvala
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

nincy, anytime... if u need anything... u know where to find me :bussi:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

punce, sej bo, na koncu se bo vse tako izteklo da bo najboljše za nas... mogoče tega zdej še ne vidimo, ampak enkrat ko bomo gledale nazaj, bomo videle da je že moralo tako biti :flower:

spet sem polna optimizma, pa razmišljam da bi se jeseni še na en fax vpisala, malo za dušo, malo pa da bi imela status pa da bi si lahko nabirala izkušnje prek študenta :razz:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

bučka :bussi:

ne glede na to, kako grozno je zdaj, čaka te še veliko lepih stvari v življenju, verjemi, spet boš enkrat srečna :hallo:
mogoče danes ne misliš tako, ampak bolečina se bo s časom spremenila v lep spomin in vedno boš imela svojo Zalo. Misli na svojo otročičko, veliko govori o bolečini, mogoče jo boš tako spravila ven iz sebe, da te ne bo zadušila. Sploh si ne morem misliti kako ti je težko :( in res bi ti rada kako pomagala, če bi le lahko :bussi:
Zaklenjeno