Cosmo obdarovanje 2009
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- mala-anchy
- Komunikatorka
če bo UG84 želela, bo povedala katera uporabnica je to .. če se punca sama javi, še tolko boljše (kar pa ne vrjamem da se bo zgodilo)
.. jst tudi če bi hotela povedat, trenutno ne morem, niti sama nevem katera je, ker nevem kam je šou končat moj seznam kdo komu pošilja
sicer pa .. bomo na koncu ugotovili, katera ni objavla slikc (ker ta pupa jih zagotovo ni in jih ne bo)
pa jst se tudi moji obdarovanki opravičujem, ker ni še dobila darilca, ampak imam dneve tako natrpane pa še plača je spet zamujala .. kot je že ena prej rekla, tudi pri meni bo obdaroval dedek mraz (pri nas imamo tako al tako tako navado že od vedno) in do toreka bi moglo darilce prispet

sicer pa .. bomo na koncu ugotovili, katera ni objavla slikc (ker ta pupa jih zagotovo ni in jih ne bo)

pa jst se tudi moji obdarovanki opravičujem, ker ni še dobila darilca, ampak imam dneve tako natrpane pa še plača je spet zamujala .. kot je že ena prej rekla, tudi pri meni bo obdaroval dedek mraz (pri nas imamo tako al tako tako navado že od vedno) in do toreka bi moglo darilce prispet

Let's swim to the moon .....
Men se zdi ne fer kar se je zgodilo uporabnici UG84.Ker se trudla ni samo kupila in poslala naprej.Naslednje leto če se bo ponovilo to obdarovanje predlagam da če se prijavi da se je ne sprejme.
Jaz pravim kakršno darilo sem prejela sem ga obdržala.Tudi,če mi ni bil všeč sam ga mal skritizirala,ampak sem obdržala.Ker sem mnenja vsako darilo ki ga dobiš ima pomen.
Jaz pravim kakršno darilo sem prejela sem ga obdržala.Tudi,če mi ni bil všeč sam ga mal skritizirala,ampak sem obdržala.Ker sem mnenja vsako darilo ki ga dobiš ima pomen.
Punce, hvala za podporo, je pa tako, da nima smisla, če povem kdo je to bil, ker je bila v tej temiaktivna samo enkrat - takrat, ko se je prijavila in zato močno dvomim, da bo karkoli povedala. Tudi sicer ima malo postov, mislim, da bila aktivna nazadnje novembra. In to je bilo to.
Ah ja, zdej sem že boljš volje, enostavno sem jo odmislila in se zdej imam v mislih kot, da je bila moja obdarovanka *QueenBitch*.
Ah ja, zdej sem že boljš volje, enostavno sem jo odmislila in se zdej imam v mislih kot, da je bila moja obdarovanka *QueenBitch*.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
UG84 res je, na okvirčku se vidi podpis...prej ga sploh nisem opazila. Tudi katera uporabnica je bila vem, ker se je podpisala samo tega ne bom napisala tukaj. Očitno je že imela svoje razloge.
Aja še to, jaz sem svoje poslala šele 24ga, ko sem clo uspela pridet do pošte tko, da bi moja obdarovanka morala dobiti darilce v ponedeljek.
Aja še to, jaz sem svoje poslala šele 24ga, ko sem clo uspela pridet do pošte tko, da bi moja obdarovanka morala dobiti darilce v ponedeljek.
-
- Kofetarica
Zakaj bi sploh pisali kdo je koga obdaril. Poskusite sami ugotoviti
. Jaz sem svojo cosmo božičko s Hawaii-jev prepoznala, čakam pa še na odziv svoje obdarovanke.
UG84 tista uporabnica lahko dobi kakšen strožji ukrep, če se izrazi želja/potreba po tem (zgolj tvoja, tako da drugim ni potrebno pisati kaj in kako).
Upam, da nas bo COSMO božiček uslušal, zaenkrat nobene povratne informacije.

UG84 tista uporabnica lahko dobi kakšen strožji ukrep, če se izrazi želja/potreba po tem (zgolj tvoja, tako da drugim ni potrebno pisati kaj in kako).
Upam, da nas bo COSMO božiček uslušal, zaenkrat nobene povratne informacije.