Cosmo obdarovanje 2009

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Takrat, ko vsi prejmemo.. :\
It was forever..but it didnt last long..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

od kod ti pa ta informacija? libido kot organizatorka je rekla, da ona ne bo objavljala...če bo kdo hotel sam povedat, bo... :?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja sej, ampk jaz osebno nebom povedala predn nebo vsega skor konec.
It was forever..but it didnt last long..
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Aja, letos se ne bo objavljalo?

Sicer pa upam, da je moja obdarovanka končno dobila paketek! Sem bila ful jezna na pošto, da ni že 24. prišlo, ker sem prav s tem namenom poslala priporočeno.

Če ne, pa v ponedeljek. :? Sori, punca. :?
Every rose has its thorn
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Kera pa je bla tista z okvirjem? Kok postov pa ma? Zarad takih primerov pa je bil podan predlog, da se lahko udeležujejo samo "znane" uporabnice, pa ste vse protestirale, kao nefer :D Jah zdej pa mate.
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

sončk mislim da število postov sploh nima nobene veze s tem...
ene ne bi tega nikoli naredile, ne glede na število postov...
se je pa že zgodilo da je na tem ali katerem drugem forumu katera s res veliko posti naredila še kaj hujšega, kot poslala darilo naprej.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ma sej vem, ampak tiste, ki so recimo dolgo na forumu, ne bi tega nardile že sam zarad tega, ker bi bil osramočen njihov ugled na forumu :D Haha. No dejte povedat kera je bla tista, da jo vsaj spluvamo :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

če bo UG84 želela, bo povedala katera uporabnica je to .. če se punca sama javi, še tolko boljše (kar pa ne vrjamem da se bo zgodilo) :D .. jst tudi če bi hotela povedat, trenutno ne morem, niti sama nevem katera je, ker nevem kam je šou končat moj seznam kdo komu pošilja :D

sicer pa .. bomo na koncu ugotovili, katera ni objavla slikc (ker ta pupa jih zagotovo ni in jih ne bo) :D

pa jst se tudi moji obdarovanki opravičujem, ker ni še dobila darilca, ampak imam dneve tako natrpane pa še plača je spet zamujala .. kot je že ena prej rekla, tudi pri meni bo obdaroval dedek mraz (pri nas imamo tako al tako tako navado že od vedno) in do toreka bi moglo darilce prispet :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Men se zdi ne fer kar se je zgodilo uporabnici UG84.Ker se trudla ni samo kupila in poslala naprej.Naslednje leto če se bo ponovilo to obdarovanje predlagam da če se prijavi da se je ne sprejme.
Jaz pravim kakršno darilo sem prejela sem ga obdržala.Tudi,če mi ni bil všeč sam ga mal skritizirala,ampak sem obdržala.Ker sem mnenja vsako darilo ki ga dobiš ima pomen.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

KATERA JE BLA? :eek:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Punce, hvala za podporo, je pa tako, da nima smisla, če povem kdo je to bil, ker je bila v tej temiaktivna samo enkrat - takrat, ko se je prijavila in zato močno dvomim, da bo karkoli povedala. Tudi sicer ima malo postov, mislim, da bila aktivna nazadnje novembra. In to je bilo to.

Ah ja, zdej sem že boljš volje, enostavno sem jo odmislila in se zdej imam v mislih kot, da je bila moja obdarovanka *QueenBitch*.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

UG84 res je, na okvirčku se vidi podpis...prej ga sploh nisem opazila. Tudi katera uporabnica je bila vem, ker se je podpisala samo tega ne bom napisala tukaj. Očitno je že imela svoje razloge.

Aja še to, jaz sem svoje poslala šele 24ga, ko sem clo uspela pridet do pošte tko, da bi moja obdarovanka morala dobiti darilce v ponedeljek.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Huh, mislim, da sem ugotovila, za katero gre. Kr eno pač :D Lepo UG84, da se ne sekiraš preveč, ker si se res zelo potrudila z darilom! Po mojem je tako še bolje, bogve, kaj bi *QueenBitch* dobila od take ženske, ki se ji še toliko ne da potrudit, da bi sama kupila darilo.
Every rose has its thorn
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

bi dal pa UG84 prvo nagrado za izvirnost darila: okvir s slikami iz teme "naše/vaše fotografije"!:D

upam, da se strinjate! :P
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Zakaj bi sploh pisali kdo je koga obdaril. Poskusite sami ugotoviti :twisted:. Jaz sem svojo cosmo božičko s Hawaii-jev prepoznala, čakam pa še na odziv svoje obdarovanke.

UG84 tista uporabnica lahko dobi kakšen strožji ukrep, če se izrazi želja/potreba po tem (zgolj tvoja, tako da drugim ni potrebno pisati kaj in kako).

Upam, da nas bo COSMO božiček uslušal, zaenkrat nobene povratne informacije.
Zaklenjeno