Bolj kot se obremenjuješ, slabše je na koncu smz.. Ah, enako, dnevi grejo kar mimo, meni se zdi kot da sem že kakšen teden na počitnicah, ne delam nič, se dobesedno zgubljam okrog. Če bi to namenila učenju, mi verjetno ne bi nič škodilo

Eno leto nazaj sem govorila, da bom vse sproti lepo porihtala, zdej pa delam vse zadnji dan in mi gre precej na živce ta lenoba že
O ja, futuro, salud, gente que agoniza in to.. vse te teme so super in se da it skozi. Problem so bolj te teme vseh štirih let, kjer se je bilo treba pač naučiti določene podatke in to je bila vsa umetnost. Saj ok, se pač naučiš tiste dve, tri teme in to je to, ampak vseeno ni volje sploh

Še tistih Isla de la Pascua, de la Palma pa neke države, recepti, prazniki ipd. tega se mi res ne da, pa itak so take teme, o katerih ne bom nikoli debatirala s kakšnim Špancem

Tista poezija pa najbrž niti ni tako zoprna, problem je v tem, ker nimam nobenih zapiskov in me ravno takrat očitno ni bilo v šoli, tako da sploh ne vem kaj bi morala o čem povedati/znati
O, saj vseeno zanimivo. Jaz drugega kot psihologijo nisem niti znala izbrati, tako da sem kar izredno vpisala. Pik za redno ne bi mogla zbrati niti v sanjah, tako da se s tem ne bi niti obremenjevala. Kar se tiče stroškov pa bo itak denar namesto za stanovanje šel za šolanje, tako da se na koncu vse poravna in ni noben prehud finančen zalogaj. Pa še kak dan v tednu ali mogoče dva imam namen delati, da zaslužim kaj malega za zraven. V petih letih že naberem tistih par evrov za kak fajn izlet
Če imaš blizu, potem je precej na komot, stroškov ni, super ^^ Čeprav sama sem si želela za spremembo iti kam drugam in faksov v bližini doma nisem niti gledala (čeprav ni ravno ne vem kakšne ponudbe

). Vseeno sem se tako odločila in kar bo, pač bo, raje ne preveč razmišljam o tem. Prvo leto se bom najbrž malo lovila, saj bom zamenjala vikend za teden in obratno, ampak se moram potruditi, da mi uspe priti na redno v drugem letniku tako da bo potem po starem