Ne vem kako. Sam pač tist učbenik, ki ga majo gimnazijci pri pouku, ko se jemlje Evropa. Rabim uno poglavje od srednje evrope, če bi mi katera skenirala .
Najboljši so lastni zapiski. Men so se zdeli učbeniki (še posebno za geografijo) vedno preveč pomanjkljivi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^Si že našla? Kaj v knjižnicah res ni več?
Sicer jo mam jz, sam nimam pa možnosti skeniranja, žal..
*edit: Pardon, jz mam eno precej staro verzijo (zdej mal gledam kaj sploh kej obstaja od učbenikov) - sicer pa mislm, da se itak ni kej velik spreminjala v teh zadnjih letih.
Hey! mene pa zanima katero knigco, delvno zvezerk, oz karkoli mi priporočate za učenje (no vajo) iz angleščine, ker sploh nimam dobrega občutka za ta jezik
^^ Najbolj se splača vadit po uni knjigci, kjer so zbrane maturitetne naloge ki so ble prejšnja leta od RIC-a . Usaj pri nas smo cel razredn lani po tem delal.
Glih sm ponesreč vidla, da bo jutr zvečer na sloveniji 2 "Ozri se v gnevu" gledališka predstava. Jst sm jo sicer že vidla v MGLju, ampak za une, k je še niste =) Tm je bla kr huda, sam tale je pa baje iz drame, tko da ne vem, kašna je, a je to ista.