Višina moškega
kiny napisal/-a:Glede višine pr tipu sm pa js ful občutljiva!
Lahko je še nevem kuko hud tip, ampak če bo mejhn pr men odpade, mi sploh ni všeč, ga ne gledam....
Hehe js čist isto mislim.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
no angel napisal/-a:kiny napisal/-a:Glede višine pr tipu sm pa js ful občutljiva!
Lahko je še nevem kuko hud tip, ampak če bo mejhn pr men odpade, mi sploh ni všeč, ga ne gledam....
Hehe js čist isto mislim.![]()
js isto...

Always look on the bright side of life!
Afrodita napisal/-a:čist vsak tip ki mi je/bil všeč je bil najmanj 5 cm manjši. pa matr kdo jih je naredu. in v eni gostilni ful hud tip sm misla da je velik v resnici je pa na stolu sedel. ma brezveze. najboljš je da obupam pa da kak velik tip pride do mene. če taki seveda obstajajo

Heh, js mam spet fanta k je lih za glih večji od mene. Česar sm itak navajena. Prejšn enomesečni jebač je biu izjemoma skor deset centi večji in mi je bo kr mal čudn, tko da sm non stop po prstih hodila
. Nad 1.85 mi ne sedejo.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Afrodita napisal/-a:čist vsak tip ki mi je/bil všeč je bil najmanj 5 cm manjši. pa matr kdo jih je naredu. in v eni gostilni ful hud tip sm misla da je velik v resnici je pa na stolu sedel. ma brezveze. najboljš je da obupam pa da kak velik tip pride do mene. če taki seveda obstajajo
Mami pa ati

Si me pa nasmejala ... hehe. Pejt na kako tekmo od bigboja kdej, k tako osvaja punce tle gor, morda se ti bo pa dopadel.