Ni skrivnost Cesta je mal ožja, pa sem mal preveč po sredini vozila in me en za mano (k se mu je očitnu mudilu kdovekam ) potrobu. Moja napaka je bla da nism tega opazla že preden je potrobu. Ma sm sigurna vase, sam avta še ne poznam dobru. Upam da se bom hitr navadla kr komi čakam vozt.
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
jowko napisal/-a:Glede na to da sem moški in zelo rad vozim, sem v prvih dneh, ko sem dobil izpit naredil nekaj čez tisoč kilometrov in zamenjal 2 državi.
Jaz imam pa izpit pol leta, pa za sabo malo manj kot 15 tisoč kilometrov Prvi dan, ko sem pa naredil izpit, sem pa fural avto ene 4 ure pol Najdaljša relacija v enem dnevu je pa 700km.
Dns sm dobila avto in sm vozila mal več k 2 uri pa še ne bi nehala če se ne bi stemnilo. Tko da kumi čakam jutri popoldne da nadaljujem Sam dozdeva se mi da bom s tolk vožnje ves čas tankala in kmal bankrotirala
Ma če ne bo šlo v prvo, boš šla pa še enkrat Mi je inštruktor lepo razložu da je pogrnjena glavna sam še ena izkušnja iz katere se lahko ogromno naučiš. Pa še prov ma Tko da ne se sekirat, ker bolj kot se sekiraš slabše je...
zdej 6.10 bo en mesec odkar sm ga nardila...obcinske sm nardila sele v tretje glavno pa v drugo:)....ma sam da ga zdej mam pa da se vsak dan kam peljem:)
mah, sj veš, kok gredo leta hitr okol... sam okol se boš obrnla, pa tud ti ne boš več začetnik sam je pa res, da se jz ne počutm začetnika že full dolg časa, ker sm res prevozila že uh joj, kok km-jev... pa tud nesrečo sm že mela... ampak to se pač zgodi ane
to pa itak..hiter ful mine...k že jst sm čist tisto.kaj že 1 mesec..sej sm šele včer mela izpitno..ful čas leti..
ja jagodka tole z nesrečo...se zgodi lahko pa čist vsakmu na vsakem koraku..sm upam da ti ni blo takrat kej hudga
ah ne, kkšn tedn me je glava bolela k pras***, sam je blo pol dobr sam od avta sm se pa lh sam še poslovila... ampak mamo zarad te nesreče zdj druzga, k sm ga pa tud kuj krstila in sm v en drog se zabila
**SiMoN@** napisal/-a:cpp-ji so na izi...če padeš..pol nevem..se opravičujem če bom koga užalila...si blond... pp jih že več pomečejo, na republiških jih pa sploh..od oktobra naprej bodo pa pole take, da ne bo več pisalo kje sta 2 ali več pravilna odgovora...bo sam vprašanje, pa boš sam mogu zgruntat, kje je treba več jih obkrožet!
in kako boš vedel al jih je več al ne?? joj men je zmeraj manj jasno in zmeraj bolj me je strah
Če mene vprašaš CPP sploh ni izi, ker se mi sploh ne zdijo nekatera vprašanja pomembna, npr. kako dolgo more biti vozilo s priklopnikom oz. kej v tem smislu Zakaj morm to vedt, ne vem.
mi mamo zdej CPP u šoli... jutr se nam začne stane 4.000 kar je baje zelo poceni, ampak niti ne vem, ker nism drugje nič gledala. Fuuuuul upam da sm talent za avto in te stvari .