candy. napisal/-a:Men so pa grozljivke kul, sam morm jih gledat v družbi pa podnevi če se le da =D
Kr že tko mam preeveliko domišljijo pa pol zvečer ne morm spat
Ampak v tej temi ne govorimo o grozljivkah, pač pa srhljivkah.

kajira napisal/-a:meni je bil pa ta film kr neki. nic konkretnega se ne zgodi, najbolj disturbing je njihovo prepiranje. sem presenecena, da dejansko kdo misli, da je bilo res.
Ko pa sem ga znova enkrat čez leta gledala, sploh ni nič posebnega, samo dosti prahu so takrat dvignili s samo zgodbo, ki je krožila naokrog kot legenda, dejansko pa ni nič od tega res. Pa četudi bi bilo - študenti so s kamero letali po gozdu, nekomu od domačinov je prekipelo in jih je šel pokončat, da bi svet videl tak dolgočasen "dokumentarec", katerega konec prikaže samo trzanje kamere. Vau ane. Višek srhljivosti!
Za moje pojme so dobre srhljivke Secret Window, The Perfect Stranger... ve kdo za kakšen podoben film v tem žanru? da ni ravno klasičen happy end? Nekaj moram gledat, ker sem na bolniški. 
joy23 napisal/-a:V naša kina prihaja nova španska grozljivka Sirotišnica:
Drugače je film iz leta 2007, ga je mogoče že katera gledala?
se ga kr splaca pogledat tak ce nimas zvecer kaj za delat, ampak da bi pa zdej fuuul neki navdusu pa ne

p!ka napisal/-a:gregalina napisal/-a:Ni ravno grozljivka, ampak bolj srhljivka.
Kakšna je razlika ?

), From Beyond, The Exorcism Of Emily Rose, The Thing, Texas Chainssaw Massacre, Shutter, Bloodrayne .... Blah, verjetno sem jih spustila še na ducate.
Pa žal, večkrat na TV pogledam kak full dober horror, pa pozabim si zapomnit naslov, da bi romal DVD v zbirko
Drugač pa - sci-fi horror, fantasy horror, zombies, slashers, vampire movies.... pri meni pali vse, sam da je gajsno